cosminst2008 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Care vreti sa va duceti azi, la ora 18:30, in PIata Romana, in rond la ASE, cu motoarele, pentru o scurta filmare pentru Antena 1, cu scopul de a-i ura toate cele de bine si sanatate lui Dani Otil cu ocazia zilei de nastere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Care vreti sa va duceti azi, la ora 18:30, in PIata Romana, in rond la ASE, cu motoarele, pentru o scurta filmare pentru Antena 1, cu scopul de a-i ura toate cele de bine si sanatate lui Dani Otil cu ocazia zilei de nastere? Daca da tort merg! este niste uniiii ... svet ai grija ...fii ca soimul Razvi.... hai... cand la plimbare pe 2? Doamne, ce accident oribil. Surioara este ok, a fost operata ieri cu succes, ii lipsesc cateva "bucatele" din osul incheieturii dar se va reface. Decat sa mergeti maine la arc - nu mai bine veniti cu mine la o "sora motociclista" pt incurajari ? Ar fi o idee... in ce zona? Nu promit sa ii aduc flori ca am mai incercat faza asta la bunica-mea si le-au zburat toate petalele... nici macar nu am mers tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Yo mi's gata de plimbare : mi-am reparat fermoarul la geaca azi Vineri "merem" la cumparaturi & shit, asa ca multi n-o sa venim la "intalnire"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Yo mi's gata de plimbare : mi-am reparat fermoarul la geaca azi Vineri "merem" la cumparaturi & shit, asa ca multi n-o sa venim la "intalnire"... Bai Kosh........doar "shit" iese de la tine din gura? .......vedeti cum va reorganizati ca din motive disciplinare eu ma retrag Editat August 21, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Deci avem o camera disponibila pt plimbarea de weekend la 70ron. Asteptam doritori !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Bai Kosh........doar "shit" iese de la tine din gura? .......vedeti cum va reorganizati ca din motive disciplinare eu ma retrag Bv mah, si cand imi ziceai ca nu are rost sa caut sofer ca tu vii sigur la ce te gandeai ? Kosh - Teo si Lili cu ce vin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Cu Lili, cred c-o sa vina ... Bai Raule, ma dezamagesti cu batutu' asta in retragere .... in altceva nu poti sa bati si tu? ... sa nu uit : ... shit! Editat August 21, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Deci vine Lili cu masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Nu mane, Lili vine sofer, daca e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Si conduce ce ? de unde masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Bv mah, si cand imi ziceai ca nu are rost sa caut sofer ca tu vii sigur la ce te gandeai ? Trebuie sa imi justific actiunile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Trebuie sa imi justific actiunile? Este problema ta de ce nu vii, si nu te-am intrebam motivul pentru care nu mai pleci cu noi. Ideea era ca daca nu gasim masina - am platit doua locuri in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai nu era vorba ca veniti voi cu golful, pe care-l conducea Raul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai nu era vorba ca veniti voi cu golful, pe care-l conducea Raul ? Golful nu are ITP valabil. Eu il las, dar se risca Lili ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai nu era vorba ca veniti voi cu golful, pe care-l conducea Raul ? Ai o bere de la mine Kosh ........ si daca nu bagi "shit-ul" ala in toate propozitiile tale parca nu ai farmec Este problema ta de ce nu vii, si nu te-am intrebam motivul pentru care nu mai pleci cu noi. Ideea era ca daca nu gasim masina - am platit doua locuri in plus. va dau eu banii. este ok asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Golful nu are ITP valabil. Eu il las, dar se risca Lili ? Nu. Deci n-avem nici masina... Foarte tare ... Lordule ... da' cazare mai avem ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Ai o bere de la mine Kosh ........ si daca nu bagi "shit-ul" ala in toate propozitiile tale parca nu ai farmec va dau eu banii. este ok asa? Daca nu gasim masina - noi nu mai mergem nicaieri, la asta ma refeream. Iar tu ziceai ca vi cu masina ta. Editat August 21, 2012 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Sa inteleg ca si tu bati in retragere ?? Pana mea ... Editat August 21, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Eu vreau sa vin, dar ma omoara Teo daca ramane in Bucuresti si eu plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Eu vreau sa vin, dar ma omoara Teo daca ramane in Bucuresti si eu plec. Vrei sa ne agitam?.......ai spus de la inceput caa mergem cu masina ta, duminica am zis ca probabil o sa mergem cu a mea..... Koshhhhhh.......bro.......ia DACIA .....serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Vrei sa ne agitam?.......ai spus de la inceput caa mergem cu masina ta, duminica am zis ca probabil o sa mergem cu a mea..... Koshhhhhh.......bro.......ia DACIA .....serios Cine se agita - am zis ca las masina oricui este dispus sa mearga cu ea fara ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Pana la urma, cum ramane?? Ca sa stiu ce am de facut... Desi ... asta-mi miroase a "gluma" marca Raul... ... Koshhhhhh.......bro.......ia DACIA .....serios Lucrurile incep sa se miste in directia asta ... Depinde numai de mecanic, daca are timp saptamana asta sa ne schimbe planetarele... Cine se agita - am zis ca las masina oricui este dispus sa mearga cu ea fara ITP. Cum sa mergi frate fara ITP +700km? De ce si-ar risca cineva, oricine, permisul ?? Pe bune acum... LE: pazea .. e sageata "undercover" ... _______________________________ Gata, am luat OK-ul de la mecanic. Lili vine cu 1400 RR-ul visiniu ... Avem si masina, si sofer ... Editat August 21, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Ce activitate intensa pe-aici. Cum am lipsit putin ati inceput sa va ciufuliti. Bine ca acum totul e rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Recapitulam: CAZARE este ! MASINA a rezolvat Kosh ! Faptul ca masina lu' Ciorap n-avea ITP desi era pusa la bataie NU S-A MENTIONAT pana acum ! - era normal sa spuna asta mai ales cand intreba cine o sa fie sofer !!!!!!!!!!!!!!!!! Raul a spus chiar ca e posibil sa vina cu motorul initial apoi a hotarat sa vina ca sofer. Intre timp lucrurile nu i-au iesit cum trebuie si a renuntat, nasol pt el dar are tot dreptul avand in vedere ca plateste camera ! CONCLUZIE: Kosh - are o bere de la mine pt rezolvare rapida ! Ciorap - vorbeste deschis si spune problemele de la inceput sau macar nu mai incurca (cum p..a mea oferi masina fara ITP ?!?!?!? - nu mai oferi deloc mai ales ca nu ti-a cerut nimeni) Raul - ii uram un weekend placut in Bucuresti ! La ora 6 ne vedem Sambata la McD ! ALTE PROBLEME : Vineri la 19 ne intalnim pt cumparaturi. Ganditi-va pana atunci cat si ce vreti sa consumati ! Vom merge la un hypermarket in Berceni care va fi ales prin vot majoritar. PS: @Kosh: e ok pt Lili ora 20 (tre sa vina cu masina ca sa ramana in ea cumparaturile) ? Noi plecam la un 19:45 spre magazin si o chemi direct acolo, e ok asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) Ramane stabilit precum a zis Alex mai sus. Lili vine oriunde se voteaza ca mergem la cumparaturi in Berceni. Eu votez Carrefour Vitantis, Real Berceni, Metro Berceni... sau Mega Image-ul de la parter Editat August 22, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate