euforiu Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 cu speranta de a va enerva,...eu mai trec pe rosu cu motoru`...cand fac dreapta si la semafoarele alea dintre tineretului si palatu` copiilor... asa..d`al dracu ce sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) la alea s-ar putea sa te calce pietonii:crack: nu ca belesc ochiu`....ca sa nu belesc...... in alta ordine de idei..eu vineri nu pot ajunge ....da` ma duc maine la Arc.. mai vine cineva? Editat August 21, 2012 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Ii salut calduros pe toti "inconstientii" care trec pe culoare rosu a semaforului, si au gresita conceptie ca le merge si de data asta si ce tari sunt ei, si sper ca toti motociclistii sa ii zareasca la timp si sa evite situatiile defavorabile!!! S-a inmultit considerabil specia "inconstientilor" care trec pe rosu (si nu portocaliul tarziu / rosu ci rosu in toata splendoarea lui) si astfel de specimene le gasesti in trafic zilnic!!! este niste uniiii ... svet ai grija ...fii ca soimul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 sageata: Ma refeream la conducatorii de masini care trec pe rosu... motociclistii... si-o fac cu mana lor... ca in clipul de aici: http://www.realitatea.net/accident-groaznic-in-rusia-filmat-de-un-sofer-motociclistul-e-aruncat-la-10-metri_991226.html Ce-i drept, azi am reusit sa il supar pe unu` din breasla noastra... i-am taiat fata la coloana de masini pe Anteriana, sorry, dar daca se misca prea incet omu', am intrat in depasire pe langa trotuar... nah... pe unde am si eu loc si reusesc sa ma strecor, ma strecor. Oricum noi nu prea suportam sa avem ceva sau pe cineva in fata... deci se intelege. App, in dimineata asta a fost jale pe de la Marriot pana pe la Ghencea... nici un semafor nu functiona, jale... jale... era ingrozitor pt. motoare dar de masini ce sa mai zic! euforiu: Maine e deja miercuri?!? Pfai, da repede trece timpul asta... dar vine... vine... vine... week-end-ul... si abia il asteptam, nu? Ciorap: Ce mai face surioara motociclista? Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 sageata: Ma refeream la conducatorii de masini care trec pe rosu... motociclistii... si-o fac cu mana lor... ca in clipul de aici: http://www.realitatea.net/accident-groaznic-in-rusia-filmat-de-un-sofer-motociclistul-e-aruncat-la-10-metri_991226.html Ce-i drept, azi am reusit sa il supar pe unu` din breasla noastra... i-am taiat fata la coloana de masini pe Anteriana, sorry, dar daca se misca prea incet omu', am intrat in depasire pe langa trotuar... nah... pe unde am si eu loc si reusesc sa ma strecor, ma strecor. Oricum noi nu prea suportam sa avem ceva sau pe cineva in fata... deci se intelege. App, in dimineata asta a fost jale pe de la Marriot pana pe la Ghencea... nici un semafor nu functiona, jale... jale... era ingrozitor pt. motoare dar de masini ce sa mai zic! euforiu: Maine e deja miercuri?!? Pfai, da repede trece timpul asta... dar vine... vine... vine... week-end-ul... si abia il asteptam, nu? Ciorap: Ce mai face surioara motociclista? Insanatosire grabnica! Doamne, ce accident oribil. Surioara este ok, a fost operata ieri cu succes, ii lipsesc cateva "bucatele" din osul incheieturii dar se va reface. Decat sa mergeti maine la arc - nu mai bine veniti cu mine la o "sora motociclista" pt incurajari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Care vreti sa va duceti azi, la ora 18:30, in PIata Romana, in rond la ASE, cu motoarele, pentru o scurta filmare pentru Antena 1, cu scopul de a-i ura toate cele de bine si sanatate lui Dani Otil cu ocazia zilei de nastere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbeta Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Care vreti sa va duceti azi, la ora 18:30, in PIata Romana, in rond la ASE, cu motoarele, pentru o scurta filmare pentru Antena 1, cu scopul de a-i ura toate cele de bine si sanatate lui Dani Otil cu ocazia zilei de nastere? Daca da tort merg! este niste uniiii ... svet ai grija ...fii ca soimul Razvi.... hai... cand la plimbare pe 2? Doamne, ce accident oribil. Surioara este ok, a fost operata ieri cu succes, ii lipsesc cateva "bucatele" din osul incheieturii dar se va reface. Decat sa mergeti maine la arc - nu mai bine veniti cu mine la o "sora motociclista" pt incurajari ? Ar fi o idee... in ce zona? Nu promit sa ii aduc flori ca am mai incercat faza asta la bunica-mea si le-au zburat toate petalele... nici macar nu am mers tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Yo mi's gata de plimbare : mi-am reparat fermoarul la geaca azi Vineri "merem" la cumparaturi & shit, asa ca multi n-o sa venim la "intalnire"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Yo mi's gata de plimbare : mi-am reparat fermoarul la geaca azi Vineri "merem" la cumparaturi & shit, asa ca multi n-o sa venim la "intalnire"... Bai Kosh........doar "shit" iese de la tine din gura? .......vedeti cum va reorganizati ca din motive disciplinare eu ma retrag Editat August 21, 2012 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Deci avem o camera disponibila pt plimbarea de weekend la 70ron. Asteptam doritori !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Bai Kosh........doar "shit" iese de la tine din gura? .......vedeti cum va reorganizati ca din motive disciplinare eu ma retrag Bv mah, si cand imi ziceai ca nu are rost sa caut sofer ca tu vii sigur la ce te gandeai ? Kosh - Teo si Lili cu ce vin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Cu Lili, cred c-o sa vina ... Bai Raule, ma dezamagesti cu batutu' asta in retragere .... in altceva nu poti sa bati si tu? ... sa nu uit : ... shit! Editat August 21, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Deci vine Lili cu masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Nu mane, Lili vine sofer, daca e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Si conduce ce ? de unde masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Bv mah, si cand imi ziceai ca nu are rost sa caut sofer ca tu vii sigur la ce te gandeai ? Trebuie sa imi justific actiunile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Trebuie sa imi justific actiunile? Este problema ta de ce nu vii, si nu te-am intrebam motivul pentru care nu mai pleci cu noi. Ideea era ca daca nu gasim masina - am platit doua locuri in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai nu era vorba ca veniti voi cu golful, pe care-l conducea Raul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai nu era vorba ca veniti voi cu golful, pe care-l conducea Raul ? Golful nu are ITP valabil. Eu il las, dar se risca Lili ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Pai nu era vorba ca veniti voi cu golful, pe care-l conducea Raul ? Ai o bere de la mine Kosh ........ si daca nu bagi "shit-ul" ala in toate propozitiile tale parca nu ai farmec Este problema ta de ce nu vii, si nu te-am intrebam motivul pentru care nu mai pleci cu noi. Ideea era ca daca nu gasim masina - am platit doua locuri in plus. va dau eu banii. este ok asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Golful nu are ITP valabil. Eu il las, dar se risca Lili ? Nu. Deci n-avem nici masina... Foarte tare ... Lordule ... da' cazare mai avem ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Ai o bere de la mine Kosh ........ si daca nu bagi "shit-ul" ala in toate propozitiile tale parca nu ai farmec va dau eu banii. este ok asa? Daca nu gasim masina - noi nu mai mergem nicaieri, la asta ma refeream. Iar tu ziceai ca vi cu masina ta. Editat August 21, 2012 de Ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Sa inteleg ca si tu bati in retragere ?? Pana mea ... Editat August 21, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Eu vreau sa vin, dar ma omoara Teo daca ramane in Bucuresti si eu plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Eu vreau sa vin, dar ma omoara Teo daca ramane in Bucuresti si eu plec. Vrei sa ne agitam?.......ai spus de la inceput caa mergem cu masina ta, duminica am zis ca probabil o sa mergem cu a mea..... Koshhhhhh.......bro.......ia DACIA .....serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate