sageata Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Prima ieseala 3 motorete.....slabut,slabut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryan_rosca Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 cineva maine?duminica la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Prima ieseala 3 motorete.....slabut,slabut din pacate eu nu am mai ajuns un mic incident ...RCA -uri ...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLiviu Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Va salut ! Revin si eu pe acest forum al Bercenarilor ... daca ma mai primiti !!! Am ajuns un lup singuratic Am iesit acum 2 saptamani pe BMW S 800 pana la Belciugatele (fara ITP...nu am verificat asta ) , iar duminica trecuta pana la mare pe chopper . Am plecat la 10 grade , in Cta erau 20 , iar la intoarcere seara a fost mai frig ! A fost frumos , un remember "de incalzire" a motorului ... chiar trebuia incarcata beteria Sper sa ajung vineri la 19 sa ne intalnim si pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Va salut ! Revin si eu pe acest forum al Bercenarilor ... daca ma mai primiti !!! Am ajuns un lup singuratic Am iesit acum 2 saptamani pe BMW S 800 pana la Belciugatele (fara ITP...nu am verificat asta ) , iar duminica trecuta pana la mare pe chopper . Am plecat la 10 grade , in Cta erau 20 , iar la intoarcere seara a fost mai frig ! A fost frumos , un remember "de incalzire" a motorului ... chiar trebuia incarcata beteria Sper sa ajung vineri la 19 sa ne intalnim si pe motoare voi fi si eu de data asta prezent ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius13 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 unde faci ITP?un service in zona stii?Piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLiviu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 unde faci ITP?un service in zona stii?Piese? AM UN PRIETEN IN COLENTINA. REVIN LA MESAJ CU INFO CLARE :COST ,TELEFON, ADRESA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 unde faci ITP?un service in zona stii?Piese? la iesirea din Bucuresti spre Popesti Leordeni visavis de Elfworkshop este un service unde poti face ITP! baiatu e motociclist si e foarte ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 unde faci ITP?un service in zona stii?Piese? ITP moto,auto 0744388420 Dl.Andreian Service moto pe care il recomand: MyMoto 0722696686, pe Viilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 astazi comfirma cineva? . h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Yo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 ok atunci ne vedem Am fost doar eu si kosh...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 1333170359[/url]' post='3090839']ok atunci ne vedem Am fost doar eu si kosh...... Nu disperati ..... Data viitoare am sa-ncerc sa vin si eu. Deci vom fi trei ... ...cel putin.Astazi nu iesiti pe nicaieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 ... Am fost doar eu si kosh...... Las' ca se vor dezmorti mai toti usor, usor... ce-i drept a fost si vremea nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yojymme Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 ce cum unde va intalniti ???? si eu sunt tot din berceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Ca reper metrou Brancoveana,uite si o harta cu poza Ca reper metrou Brancoveana,uite si o harta cu poza Editat Aprilie 1, 2012 de sageata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 mai am si eu 'putine' acte de rezolvat la moto( itp/autentificare/inmatriculare/asigurare )si revin )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 mai am si eu 'putine' acte de rezolvat la moto( itp/autentificare/inmatriculare/asigurare )si revin )) Ai mai fost !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 nu am mai mers pe moto de la inceputul lui noiembrie anul trecut .. deci cred ca raspunsul ar fi nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Off.....parca a mai fost la bercenari,avea un scuter chinezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) era peugeout v-click .. HATERE ))) iete )) Editat Aprilie 4, 2012 de oFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 era peugeout v-click .. HATERE ))) iete )) faina poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 O iesire la Arc astazi !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Buna! Fete primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 O iesire la Arc astazi !? Mai ales fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate