euforiu Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Revin si io imi doneaza cineva un fier din 93 Nu stiu dc e zzr sau zxr(nici nu prea conteaza)...ii schimb bateria, ulei etc..imatriculat..si vin ...sau...revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Primim primim faina poza Multumesc. Hehe, prima mea motocicleta a fost un thundercat, dar nu prea ne-am inteles.. eu incepator ea avansata )) dar oricum e o motocicleta frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 De ce nu,doar mai avem fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Excelent! Sa asteptam atunci vreme frumoasa si sa iesim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 salut, intalnire ceva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Se pare ca astazi este ultima zi cu soare pana saptamana viitoare . Nu stiu inca, dar daca organizati ceva poate apar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 O iesire la Arc astazi !? Mai ales fete Am trecut pe la Arc aseara, 19.00 si-am stat doar 30 min... N-am avut timp ieri sa intru pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius13 Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 multumesc foarte mult,dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Am trecut pe la Arc aseara, 19.00 si-am stat doar 30 min... N-am avut timp ieri sa intru pe forum... Eu nu am ajuns deloc , am vazut ca aparusera nori, m-am lasat pagubas ... poate maine , dar la cum se anunta vremea . Dar poate o juma' de ora la o barfa ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Eu astazi mi-am luat inima-n dinti, am ponit-o pe Suzuka de la bateria masinii si am bantuit singura prin oras vreo ora jumate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 ce bine suna ... ieri am vazut vreo 12 motoare din care 7 erau gsxr 600 model 2008+ sa imi bag unghia in gat ca imi plac ? sau ca nu merge motoreta mea ? ))) Acum 2 zile un wheelie superb prin fata mea.. Good hates me )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Vine cineva azi la McDonalds Brancoveanu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Eu as veni, dar se anunta ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Daca scap in timp util vin,de ploaie nu-i problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 La 7 va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Da, la 19, platoul care faciliteaza intrarea in parc (intre gura de metrou si parcarea McDonalds)... there ... apare scris si pe pagina asta. Cred ca din 75 de pagini, cel putin 73 contin coordonatele intalnirii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Ma scuzati ca nu sunt atenta . Vin cu masina sau moto sa va cunosc macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 S-ar putea sa intarzi: cui in roata spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 gasca mare azi....eu si cam atat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 gasca mare azi....eu si cam atat..... Ciudat, eu am fost la 19.00, inca o data pe la si un sfert, apoi am plecat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Yo am trecut pe la 19.30, la 19.40 am plecat ... ...mama ei de sincronizare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 schimb de telefoane ? sugestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Oricum suntem o gasca mare, n-am ce zice ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Stai sa vina "vara"... pentru multi inca n-a venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 se poate... asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate