suzyED Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 ) nu stii ce se face pe o vreme ca asta? Nu stiu ... se spala geamurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Nu stiu ... se spala geamurile? ...deci te faci ca ploua?! ...geamurile se spala dupa ce trece vremea asta! Aia a fost intrebarea lu' LORDU'............de pe contul meu........deci nu sunt responsabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 ...deci te faci ca ploua?! ...geamurile se spala dupa ce trece vremea asta! Aia a fost intrebarea lu' LORDU'............de pe contul meu........deci nu sunt responsabil Ha ha...pai daca nu esti responsabil, atunci esti iresponsabil ca-l lasi sa-ti acceseze contul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Ha ha...pai daca nu esti responsabil, atunci esti iresponsabil ca-l lasi sa-ti acceseze contul ... Este venit la mine la o cafea si se gandea la tine........vrea sa stie cati bani vrei pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Este venit la mine la o cafea si se gandea la tine........vrea sa stie cati bani vrei pe mobra Am inteles . Cred ca o voi scoate la vanzare in 4500 EUR, daca nu merge cred ca o dau si mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pai ca sa o dai repede iti ofer eu 100EURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pai ca sa o dai repede iti ofer eu 100EURO asa mult??? hm, acum te recunosc ca tu esti "responsabil". Va trebui sa te refuz totusi, ca nu ma grabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pai ca sa o dai repede iti ofer eu 100EURO Mai...nu fi zgarcit ! Mai pune 10-12 euro sa fie corect pretul!...ti-o da spalata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Mai...nu fi zgarcit ! Mai pune 10-12 euro sa fie corect pretul!...ti-o da spalata ! Ce simpatici sunteti, mare noroc am avut sa va gasesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Ce simpatici sunteti, mare noroc am avut sa va gasesc! ..daaa...MARE noroc ! PS: Sper sa ne mai vedem la intalnirile saptamanale...nu ne-o lua in nume de rau dar cateodata incercam sa mai scapam de plictiseala plictisindu-i pe altii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 ..daaa...MARE noroc ! PS: Sper sa ne mai vedem la intalnirile saptamanale...nu ne-o lua in nume de rau dar cateodata incercam sa mai scapam de plictiseala plictisindu-i pe altii ! PS Eu gust orice fel de gluma, chiar si cele facute pe seama mea , asa ca nicio grija. Ne vedem cand iese soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 PS Eu gust orice fel de gluma, chiar si cele facute pe seama mea , asa ca nicio grija. Ne vedem cand iese soarele Noi nu facem glume pe seama ta ........ noi glumim cu tine si este minunat c sii de gluma pentru ca asa suntem noi.....niste glumeti.........asa ca ne vedem duminica pentru ca atunci iese soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 pe duminica sa ramana atunci, soare, 21 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 pe duminica sa ramana atunci, soare, 21 grade Mergeti la SMAEB duminica ? si apoi la o portie de cartofi prajiti - o da Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Mergeti la SMAEB duminica ? si apoi la o portie de cartofi prajiti - o da Raul Mooooooo......asta este traditie de ani de zile sa mergem in gasca la SMAEB (tradiitia fu putin stricata de criza)............pai cred ca o sa ne intalnim dimineata la 9:00 la "MEC" si de acolo mergem la SMAEB apoi la o fripturica (fara cartofi) DECI ....... CARE SE ADAUGA PE LISTA SMAEB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Mooooooo......asta este traditie de ani de zile sa mergem in gasca la SMAEB (tradiitia fu putin stricata de criza)............pai cred ca o sa ne intalnim dimineata la 9:00 la "MEC" si de acolo mergem la SMAEB apoi la o fripturica (fara cartofi) DECI ....... CARE SE ADAUGA PE LISTA SMAEB? Daca te incumeti sa mergem maine la ITP ma bag la SMAEB ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Daca te incumeti sa mergem maine la ITP ma bag la SMAEB ! Eu as merge, dar macar 9.30 sa fie, ca ora 9.00 pentru sambata e cam devreme... Eu as merge, dar macar 9.30 sa fie, ca ora 9.00 pentru sambata e cam devreme... Pardon, duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Pai atunci o facem la 9:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Sa inteleg ca Vineri, adica maine, nu vine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 oki doki,duminica la 9.30 ma prezint la Mac. Sa inteleg ca Vineri, adica maine, nu vine nimeni? Pai maine ploua si mie nu-mi place sa merg pe ploaie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Deci, ramane duminica la 9.30 ? Maine, daca nu ploua, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Daca nu ploua ne vedem si maine.......parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Duminica ora 9:30 intalnire la Mc si cafea ,catre SMAEB plecarea la 10. Anuntati-va, cei care mergeti la SMAEB, ca sa stim si noi cine, cum, ce fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Duminica ora 9:30 intalnire la Mc si cafea ,catre SMAEB plecarea la 10. Anuntati-va, cei care mergeti la SMAEB, ca sa stim si noi cine, cum, ce fel. Eu deja m-am anuntat, dar de ce vrei sa stii cine, cum, ce fel ne aduci stickere cu emblema clubului sa le lipim pe casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Eu vin si s-ar putea sa mai aduc o motociclista -> sor'mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate