Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trebuia o poza doar cu mine :banana:

Lasa mane ca tu apari bine in poze ...

tu ai vazut ce mufa am pe vacasaki-ul ala?? Zici ca's viu ...

si felul in care imi stau ochelarii ... ciorbea style :crack: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa mane ca tu apari bine in poze ...

tu ai vazut ce mufa am pe vacasaki-ul ala?? Zici ca's viu ...

si felul in care imi stau ochelarii ... ciorbea style :crack: :crack:

Este mufa ta......mai ales cand iti pui cagula aia pe cap si partea ce trebuie sa o ai pe nas tu o tragi pana la barbie esti.........tu esti :crack: .....inconfundabil

aaaaaaaaa.....uitasem.......CASCA, sa o stapanesti sanatos dom' premier :)

multumim pentru poze .....cineva l-a filmat pe nebunul ala ?

Ce nebun, care nebun, unde nebun? :grinbandit:

Link spre comentariu

Este mufa ta......mai ales cand iti pui cagula aia pe cap si partea ce trebuie sa o ai pe nas tu o tragi pana la barbie esti.........tu esti :crack: .....inconfundabil

aaaaaaaaa.....uitasem.......CASCA, sa o stapanesti sanatos dom' premier :)

Ce nebun, care nebun, unde nebun? :grinbandit:

ala cu motoarele de afara :) super tipul ...foarte tare

Link spre comentariu

Domnilor/ Doamnelor,

Eu anul acesta am de gand sa particip la Let's Do It Romania http://www.letsdoitromania.ro/ . Este pe 12.05.2012 . Coordonatorul retelei nationale mi-a spus ca momentan trebuie doar sa ne inregistram pe site-ul lor precum voluntar si pana la sfarsitul saptamanii primim/primiti mail cu mai multe informatii,instructiuni&co .

In cazul in care va convin conditiile mergeti, in caz contrar ignorati.

Sper sa nu fiu singura bercenara care va participa la actiunea aceasta!!!

(P.S.: pt cei noi veniti daca va intrebati cine sunt->eu sunt blonda, prietena lui Raul, unica si inconfundabila :P )

Link spre comentariu

Domnilor/ Doamnelor,

Eu anul acesta am de gand sa particip la Let's Do It Romania http://www.letsdoitromania.ro/ . Este pe 12.05.2012 . Coordonatorul retelei nationale mi-a spus ca momentan trebuie doar sa ne inregistram pe site-ul lor precum voluntar si pana la sfarsitul saptamanii primim/primiti mail cu mai multe informatii,instructiuni&co .

(P.S.: pt cei noi veniti daca va intrebati cine sunt->eu sunt blonda, prietena lui Raul, unica si inconfundabila :P )

Toate blondele lui Raul spun asta? :banana:

Link spre comentariu

eu am fost anul trecut in septembrie la aceasta actiune ca sef de echipa :)

e o actiune la care ar trebuii sa ne bagam cu totii macar pentru satisfactia de dupa ( sa vezi sute de saci adunati )

P.S. buna blonda lui raul :)

Editat de razvungu
Link spre comentariu

Domnilor/ Doamnelor,

Din pacate aceasta activitate nu se potriveste principiilor mele. Eu sunt pro amenzi usturatoare pentru cei care arunca gunoaie, campanii de educare gandite in alt mod, deoarece nu pot accepta ideea de a strange gunoiul altora. Asa nu-i vom educa niciodata....este doar un punct de vedere si imi asum riscul de a fi blamata pentru asta.

Oricum ii apreciez pe cei care se implica in astfel de activitati, chiar si in cele in care eu nu cred.

Link spre comentariu

de multe ori si cei responsabili cu salubrizarea nu fac ce trebuie,cosurile lipsa sau sparte,fac curat numai in anumite zone alea unde stau mahari plus lipsa noastra de civilizare civica,faptul ca mergi o data sau de doua ori la asemenea actiuni este o forma personala de responsabilitate,dar tu faci si vine altul si lasa mizerie pt ca are cine sa stringa..........

Link spre comentariu

Din pacate aceasta activitate nu se potriveste principiilor mele. Eu sunt pro amenzi usturatoare pentru cei care arunca gunoaie, campanii de educare gandite in alt mod, deoarece nu pot accepta ideea de a strange gunoiul altora. Asa nu-i vom educa niciodata....este doar un punct de vedere si imi asum riscul de a fi blamata pentru asta.

Oricum ii apreciez pe cei care se implica in astfel de activitati, chiar si in cele in care eu nu cred.

Eu nu am de ce sa te blamez...ai dreptate si eu sunt de principiul amenzilor usturatoare dar din pacate asta este comunitatea in care traim :angryfire: si pentru linistea mea personala incerc sa ajut :)

Link spre comentariu

Eu nu am de ce sa te blamez...ai dreptate si eu sunt de principiul amenzilor usturatoare dar din pacate asta este comunitatea in care traim :angryfire: si pentru linistea mea personala incerc sa ajut :)

Ma bucur pentru voi ca aveti de treaba :))

P.S. Pastrati-va pentru zilele de dupa 1 Mai .

Link spre comentariu

Ma bucur pentru voi ca aveti de treaba :))

P.S. Pastrati-va pentru zilele de dupa 1 Mai .

legat de curatenie.......am avut o situatie tare neplacuta astzi in oras (Lordu' stie despre ce este vorba) si din pacate se pare ca nu avem sorti de izbanda in lupta cu nesimtitii........nu am putut sa ma exteriorizez pentru ca personajul era purtator de "pasarica" si nu imi sta in caracter sa jignesc sexul slab :baldy:

Link spre comentariu

legat de curatenie.......am avut o situatie tare neplacuta astzi in oras (Lordu' stie despre ce este vorba) si din pacate se pare ca nu avem sorti de izbanda in lupta cu nesimtitii........nu am putut sa ma exteriorizez pentru ca personajul era purtator de "pasarica" si nu imi sta in caracter sa jignesc sexul slab :baldy:

Da detalii acum ca m-ai facut curios.

Link spre comentariu

Auzi la el, sexul slab...ce ma distreaza expresia asta. Bine ca n-ai zis sexul slab care sta la cratita :lol: . Ce noroc pe tine ca faci parte din sexul puternic pe care nu imi sta in caracter sa-l jignesc.

Link spre comentariu

Da detalii acum ca m-ai facut curios.

M-am luat de o tipa care a aruncat un pahar de cafea pe jos......am fost totusi cu bun simt dar se parea ca si la ea in casa face la fel(cel putin asta a fost raspunsul ei).

iti povestesc cand ne vedem.......face to face ...... :blbl:

Auzi la el, sexul slab...ce ma distreaza expresia asta. Bine ca n-ai zis sexul slab care sta la cratita :lol: . Ce noroc pe tine ca faci parte din sexul puternic pe care nu imi sta in caracter sa-l jignesc.

Ai fost rea :baldy: ......ai fi vrut sa ma dau jos din masina si sa-i dau doua palme?.........offfffffffff

Mooooooooo......cine sa va mai inteleaga..........daca va tinem in puf si ne purtam cu voi ca si cu niste printese......este rau :baldy: .........daca va "fardam" ochii si va "remodelam" coastele........iar este rau

Cum vreti voi sa va tratam? .......te rog frumos sa imi raspunzi :bigstar: (opinia ta)

Link spre comentariu

Si pe mine ma amuza expresia :)) mie mi-a trantit-o un conservar in trafic acum vreo 2 ani: "Dupa ce ca nu mai stati la cratita, ca v-ati urcat la volan, acum mai conduceti si motociclete!?!?!?!?!Cat tupeu!!!!"

cat despre curatenie...parca cei de la petrom/omv aveau un slogan: totul incepe cu noi si da sunt o optimista incurabila :D si pe langa faptul ca traiesc cu Raul, traiesc si cu cea mai mare curva- SPERANTA

va las ca eu inca sunt la sv din pacate :( si mai am treaba...... :rusinica:

Link spre comentariu

Ai fost rea :baldy: ......ai fi vrut sa ma dau jos din masina si sa-i dau doua palme?.........offfffffffff

Mooooooooo......cine sa va mai inteleaga..........daca va tinem in puf si ne purtam cu voi ca si cu niste printese......este rau :baldy: .........daca va "fardam" ochii si va "remodelam" coastele........iar este rau

Cum vreti voi sa va tratam? .......te rog frumos sa imi raspunzi :bigstar: (opinia ta)

Daca ma rogi frumos, trebuie sa-ti raspund.

1. Eu n-am fost rea, m-a distrat doar descrierea tendentioasa a femeilor :"sexul slab" si am avut o revelatie si am spus, wow,si eu sunt sexul slab si nu m-am gandit pana acum :laugh:

2. Tu ai spus ca n-o jignesti, nu ca n-o caftesti

3. Sa-ti raspund la intrebare nu pot, pentru ca fiecare reprezentanta a sexului slab isi doreste altceva de la sexul puternic. Nu pot sa fac aici deliciul publicului si sa-mi expun eu dorintele personale despre cum as vrea sa fiu tratata.

Link spre comentariu

Daca ma rogi frumos, trebuie sa-ti raspund.

1. Eu n-am fost rea, m-a distrat doar descrierea tendentioasa a femeilor :"sexul slab" si am avut o revelatie si am spus, wow,si eu sunt sexul slab si nu m-am gandit pana acum :laugh:

2. Tu ai spus ca n-o jignesti, nu ca n-o caftesti

3. Sa-ti raspund la intrebare nu pot, pentru ca fiecare reprezentanta a sexului slab isi doreste altceva de la sexul puternic. Nu pot sa fac aici deliciul publicului si sa-mi expun eu dorintele personale despre cum as vrea sa fiu tratata.

TOUCHE :baldy: ......

Link spre comentariu

seara buna va urez....

eu de ceva timp impreuna cu cei de la munca mai facem o actiune de binefacere... mergem la un orfelinat in Peris ( strangem bani si cumparam alimente etc pt copii de acolo )

daca va pasioneaza si vreti ...putem sa mergem acolo in coloana ..ceva de genul

Link spre comentariu

Salutare!

Am primit fieru`, maine il duc la un prieten la curte apoi in ceva timp sa ma ocup putin de el...

Daca vreti sa ne mai conversam vis-a-vis de intalniri sau alte chestii ma gasiti pe gabriel.nitu@rocketmail.com

Tin sa precizez ca mi-am "luat" un Kawa zzr si abia astept sa facem o tura, pt cei mai vechi...cred ca ma cunoasteti, am avut un Kawa gpx600...nu am mai venit de vreo 2 ani ca a avut un nene grija de mine si pana de curand nu am avut motor, a fost iarna etc...

sper sa ne vb si pe mess si imediat ce repar fieru cin sa ba "terorizez"

:peace:

Link spre comentariu