Raul750 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Bercenarilor, pai ce faceti , ma lasati singura cu Lordul?Daca ma rapeste? Mai are o doamna acasa ........mai degarba iti rapeste mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Mai are o doamna acasa ........mai degarba iti rapeste mobra Glumeam,eu sunt fan Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Mai are o doamna acasa ........mai degarba iti rapeste mobra Doar nu ma rapea sa ma duca acasa . Oricum, m-am linistit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) O sa trec si eu diseara... PS: maine, mars moto: Facebook Event - Atentie Soferi, si noi existam in trafic Atentie Soferi, si noi existam in trafic - BlackHelmets PS: care mergeti?? Editat Aprilie 27, 2012 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Hoooo...nu toti odata ca n-avem loc la punctul de intalnire ! Pe timpul asta nu vreti o tura pe 2 roti ?!..hai ca bagam o Oltenita sa deschidem sezonul pe ponton ! Mai are o doamna acasa ........mai degarba iti rapeste mobra Mobre mai am trei...deci chiar nu mai am loc !!! @Sageata: io sunt cu una mai mult mai fan ca tine ! Editat Aprilie 27, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 O sa trec si eu diseara... PS: maine, mars moto: Facebook Event - Atentie Soferi, si noi existam in trafic Atentie Soferi, si noi existam in trafic - BlackHelmets PS: care mergeti?? Eu merg maine Hoooo...nu toti odata ca n-avem loc la punctul de intalnire ! Pe timpul asta nu vreti o tura pe 2 roti ?!..hai ca bagam o Oltenita sa deschidem sezonul pe ponton ! Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Da "Da"-ul inseamna ca te bagi ? PS: mai am 5 locuri gratis pe ponton...hai repede, ca pierdeti ! Editat Aprilie 27, 2012 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 "Da"-ul inseamna ca te bagi ? PS: mai am 5 locuri gratis pe ponton...hai repede, ca pierdeti ! da, ma bag, normal, doar n-o sa vin sa beau o cafea in parcare la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Hoooo...nu toti odata ca n-avem loc la punctul de intalnire ! Pe timpul asta nu vreti o tura pe 2 roti ?!..hai ca bagam o Oltenita sa deschidem sezonul pe ponton ! plimbareeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Ma bag ca nu sunt tantari deci nu ratez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Coool! Facem o gasca pana la urma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Drum bun..........calariticu grija...........va pupam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Drum bun..........calariticu grija...........va pupam Traiasca nasu' mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Drum bun..........calariticu grija...........va pupam Sa traiasca Nasu,Nasu,Nasu,Nasu!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Drum bun..........calariticu grija...........va pupam Nasule, sa pazesti mireasa sa n-o fure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Nasule, sa pazesti mireasa sa n-o fure! Daca nu o fura pana la 12 noaptea e scapat,parca asa e traditia,dupa 12 ginerica raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Si nasa???????........ Multumim, va pupam dulce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Si nasa si nasa normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Si nasa???????........ Multumim, va pupam dulce Logic si nasa,doar asa formati un intreg....de parinti spirituali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Nu au curaj sa atenteze la mireasa sau la nasa........sunt "deasupra" lor .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rule34 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Are cineva chef de o plimbare Daia - Oltenita? E foarte frumos drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Are cineva chef de o plimbare Daia - Oltenita? E foarte frumos drumul. iO-ti recomand Daia-Oltenita -Calarasi sau in sens invers, e chiar ok ca asfalt si virajat bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 @ AllenC : ai folosit spray-ul de curatat lantul de la LIDL? E bun de ceva? L-am folosit, si sunt multumit . Daca mai gasesc , mai cumpar 10 buc. Am un sistem de ungere lant Loobman , sigilat, daca este cineva interesat , 65 RON . Unul l-am desfacut si am incercat sa il montez la mine ,dar nu i-am gasit o pozitie buna, si l-am dat jos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzyED Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Am un sistem de ungere lant Loobman , sigilat, daca este cineva interesat , 65 RON . Unul l-am desfacut si am incercat sa il montez la mine ,dar nu i-am gasit o pozitie buna, si l-am dat jos . Este bun si pentru uns balamale de usi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 am si eu o intrebare .... ce ziceti de o transalpina anul acesta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate