alecs88 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Bun un "warehouse" niste playere,boxe o statie si party all night ,calm linistit,frumos . Am ajuns la a4a editie +1 ,practic aceasta va fi a5a. http://nezomusic.sunt.ws/blog/?p=12#comment-6 aici mai multe discutiii,iar in acest thread alte detalii. Avem loc pentru destule motoare daca va ganditi sa veniti,intrarea 10 ron( care include consumatia,de 10 ron poti sa bei pan ajungi la spital daca tu alegi asta ) In plus vrem sa atingem mai multe obiective prin aceste partyuri care nu vor fi facute publice aici,pentru a nu primii warn sau a nu deranja alti useri(desi nu cred ca ar deranja pe cineva) Pentru cei cu campania anti-accidente imi puteti trimite un banner ceva sa il prind undeva la intrare. Data 14.06.2007 Ora 22:00 Locatia:Petrosani Adunarea:in fata complexului "Profi" (in parcarea supermarketului mai exact) la ora 21:00 Pentru poze,filmari,promouri(de la parturiile trecute) pentru mai multe detalii y mess : abtr_nnig nr contact: 0720779616 Va asteptam in numar cat mai mare,sper sa nu primesc warn sau ceva de genu,sper ca nu am pus threadu gresit noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate