Korben Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 morile de apa de la Eftimie Murgu Bine, dar unde sunt morile de apa? Cred ca astea sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 nu pot pune hartatraseul meu e arad-periam-jimbolia-serbia-moravita-timisoara-arad intre 300 si 420 km depinde pe unde merg prin serbia sunt plecat din oras, teoretic ajung sambata inapoi in arad si vreau sa fac traseul asta duminica sper ca de data asta sa reusesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Nu ai facut poze in Serbia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Nu ai facut poze in Serbia? am facut acolo pe malul raului unde ne am oprit sa mancam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 ziua buna! biggrin.gif tinand cont ca se apropie concediul de vara cu pasi repezi...vreau sa fac o tura prin sud estul europei de aproximativ 3200 km pe o durata de 2 saptamani eu voi lua concediul undeva intre 10 iulie-10 august data exacta o voi sti prin 20 iunie cazarea in principal va fi la cort, doar in caz de forta majora ca nu gasesc campinguri va fi pe la pensiuni Bugetul il estimez pe la 600 euro de motor cu 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Asfalt uscat! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 IERI O TURA SCURTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 18, 2009 Autor Share Postat Iunie 18, 2009 o plimbare duminica in directia Resita duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 o plimbare duminica in directia Resita duminica? aprofundeaza subiectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 ROAD PATROL M. C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 19, 2009 Autor Share Postat Iunie 19, 2009 aprofundeaza subiectul de fapt se ajunge la resita cu o escala mica prin serbia, traseul pe care am vrut sa il fac si l am tot abandonat arad -jimbolia serbia-moravita-undeva langa Resita ( la o prietena) pt o pauza de cafea -arad total intre 300 si 450 km depinde de cat mergem prin Serbia plecare duminica dimineata 7.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 de fapt se ajunge la resita cu o escala mica prin serbia, pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 http://www.sunvideos.net/videos.aspx/video...e/Funny_videos/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 1, 2009 Autor Share Postat Iulie 1, 2009 dupa ultima rectificare bugetara si 90% sanse de a primi concediul in perioada 20 iulie-8 august voi merge intr o tura scurta in GRECIA cu tranzit prin Bulgaria Distanta Arad -Kalamaria (Grecia) 850 km parcursi in 2 etape Arad-Calafat 350 Calafat-Kalamaria 500 cazare in camping 2 persoane 5 nopti* 15 euro= 75 euro benzina dus intors 2000 km- 120 euro cheltuieli pe acolo fiecare cat vrea De la Kalamaria in functie de situatie 1. Voi veni direct acasa 2. ma voi indrepta catre Vama Veche si voi mai sta vreo 5 zile cu cortul prin Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 http://www.happyfish.ro/vrem_alta_romanie/go_ridzi_go_/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 10, 2009 Autor Share Postat Iulie 10, 2009 o plimbare duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 o plimbare duminica? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 10, 2009 Autor Share Postat Iulie 10, 2009 Unde? maine ma intalnesc cu liviutz la si stabilim directia, daca o sa mai judecam limpede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 maine ma intalnesc cu liviutz la si stabilim directia, daca o sa mai judecam limpede viu si io,poate ajungem si la ghioroc la o baie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 pt cei ce pleaca la Obarsie dar lucreaza vineri eu voi pleca pe una din variante 1. Daca lucrez pana la ora 16 voi pleca la 16.30 din arad 2.Daca voi fi copil cuminte si ma lasa seful sa plec la ora 14 voi pleca la 15 din Arad Punctul de intalnire Petrom Micalaca cu aradenii, si Paulis cu Liviutz ( sau poate vine si el in Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 pt cei ce pleaca la Obarsie dar lucreaza vineri eu voi pleca pe una din variante1. Daca lucrez pana la ora 16 voi pleca la 16.30 din arad 2.Daca voi fi copil cuminte si ma lasa seful sa plec la ora 14 voi pleca la 15 din Arad Punctul de intalnire Petrom Micalaca cu aradenii, si Paulis cu Liviutz ( sau poate vine si el in Arad Ti-ai luat permisul sau il aduci si pe `Calin`??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) Ti-ai luat permisul sau il aduci si pe `Calin`??? Io cred că iar s-o zmintit Călin Âşi o postat de pe useru' Cristei Mă, numai să vă hotărâți la ce oră plecați, să-l trimit Âşi pe swartelf cu voi, că io n-am Âşanse să plec de la slujbă mai devreme de 6 sara Editat Iulie 27, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) Io cred că iar s-o zmintit Călin Âşi o postat de pe useru' Cristei Mă, numai să vă hotărâți la ce oră plecați, să-l trimit Âşi pe swartelf cu voi, că io n-am Âşanse să plec de la slujbă mai devreme de 6 sara Chiar,cine a postat in locul lui ,,Crista"? Revenind,am inteles ca plecarea de la Petrom Micalaca este vineri, ora 16.Hotarati-va si sa gasim o solutie de comun deacord.Dany nu vine? Editat Iulie 27, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate