calinbac Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 deja se strang pagini de comentarii.. dar voluntari?...doar eu si tico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 deja se strang pagini de comentarii.. Lasă că Âşi comentariile sunt bune Mai schimbăm Âşi noi o vorbă, o atenție, o măslină, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 drumul spre faget l-am batut deja si a fost ok deci caline mergem pe acolo sau .....mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 (editat) Dacă drumul pe la Făget nu e plăcut, înseamnă că nu-ţi plac virajele şi pădurea Cine a fost cu motocicleta pe acolo, ştie la ce mă refer, pentru că am văzut într-adevăr şi autoturisme care nu erau foarte fericite că merg pe acolo În fond e un drum judeţean, pe care îl prefer la orice oră faţă de DN 7 pentru că e foarte puţin circulat DN 7 e bun pentru cei cu vitezane, că acolo trebuie să faci foarte multe depăşiri Desigur, până la urmă merge fiecare pe unde vrea, dar DN 7... .. lasand la urma peisajul ... care oricat de mirific ar fi .. si oricate viraje frumoase ar avea ... NU-MI place nimik .. unde is denivelari .. si mai rau .. unde nu-i asfalt .. poate daca as schimba motorul le-as indragi .. doar '' poate '' imi pare rau ca nu pot veni si EU ! --- Mesaj completat în 05 Oct 2007 17:37 -------------si inca ceva .. nu faceam referire la drumul spre FAGET ... ci strict la drumul LUGOJ - LIPOVA !!!!! nu da cu paru' ... ! fara sa citesti atent ... --- Mesaj completat în 05 Oct 2007 17:40 -------------.. greseala mea de exprimare ... LUGOJ -DEVA e ok .... Editat Octombrie 5, 2007 de CDCriss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 (editat) Mergeti-Virfuri Deva Hunedoara Hateg samd. Editat Octombrie 5, 2007 de liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 nu da cu paru' ... ! fara sa citesti atent ... Hai, ma, ca nu era par, era doar un bețiÂşor --- Mesaj completat în 05 Oct 2007 21:53 ------------- .. lasand la urma peisajul ... care oricat de mirific ar fi .. si oricate viraje frumoase ar avea ... NU-MI place nimik .. unde is denivelari .. si mai rau .. unde nu-i asfalt .. poate daca as schimba motorul le-as indragi .. doar '' poate '' Nu "poate", ci "sigur" Se pare ca diferenta intre suspensia GS-ului si cea a Transalpului e mai mare decât am crezut Eu m-am simțit excelent pe drumul acela Bine, nu zic că nu am simțit denivelările, dar nu m-au deranjat, Transalpul pluteÂşte pe drumuri de felul acesta Păcat că nu pot merge cu ei, dar asta e, nu poți fi cu toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) deci maine la moneasa eu,calin , coco cu javra ,lucii cu dr, lucii cu kle in rest nu stiu inca la ora 11 la liviut la bar OK? Editat Octombrie 6, 2007 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 .iesirea de la moneasa cu cartofi si slanina la disc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 fain tare...nici nu vreau sa ma gandesc ce buna o fost clisa aia si crumpile...ca de aratat arata foarte delicios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Nu stiu Caline, dar poza cu discul nu mi se pare a fi de ieri,sau????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 nu pot sa bag poze de ce? am gasit era prea mare rezolutia o sa dau mai mica data viitoare oricum super iesirea da cam putin --- Mesaj completat în 08 Oct 2007 19:11 -------------am schimbat rezolutia la aparat si bag o poza cu garajul in constructie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 am schimbat rezolutia la aparat si bag o poza cu garajul in constructie faina rezolutie, felicitari la garaj mai ai de lucru, nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 faina rezolutie, felicitari la garaj mai ai de lucru, nu gluma am mai avut 4 zile de concediu le-am luat sa termin constructia si dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 ...termina cu prostiile si lasa constructiile.. ..mai merem in parang? ..am sunat de cazare si teoretic nu ar fi probleme de loc.. dar tre sa stim cati suntem si daca mai mergem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 un mare ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 ..se pare ca iesirea in parang se anuleaza din lipsa de participanti... ..ce facem duminica? mai facem o iesire la gratar? unde? propuneri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 sigur ca iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 ..duminica 14.10.07 propuneri A: Ungaria B: Felix la baie la termal C: Pestera scarisoara ..plecare la ora 10 din siria de la bar de la liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Pestera scarisoara ar fi interesant!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Is de acord cu propunerea anterioara " Scrarisoara " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 care ar fii optiunea? 1? 2? 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 ..se pare ca lumea vrea scarisoara.. ..merem pe drumul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Traseul pare tare fain ... ii bun! Speram sa fie si vremea makar atat de faina ca si traseul Adunarea lumeeeee ! Mai un pic se pleaca !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 la 10 la liviu la bar asa ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 pt ati si lutzifer: daca nu stiti unde e baru lu liviu sa fiti la mine pe la 9.50 daca nu merg de sambata la siria ne auzim si plecam duminica la 9.30 din petrom de la micalaca sa va aduceti slanina pt frigarui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate