ticokle Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 abia astept sa tragem o clisa fripta daca ploua tragem una la mine sau pe deal? nicusorilor voi ce ziceti? laci se incumeta? / Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 nu suna rau de loc ceea ce propui da io trebuie sa ma duc la taut la parastas duminica O sa-i las motoru lu laci daca vrea sa mearga poate ma opresc cand ma intorc de la Taut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 ce fain ca voi va faceti planuri...pe mine nu ma intreaba nimeni?credeti ca eu nu ash manca o clisa fripta? suna bine...dar din pacate am mai facut odata traseu asta...dar dk stau bine si ma gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 ce fain ca voi va faceti planuri...pe mine nu ma intreaba nimeni?credeti ca eu nu ash manca o clisa fripta? suna bine...dar din pacate am mai facut odata traseu asta...dar dk stau bine si ma gandesc... cred ca ti am trimis pe mes invitatia dar nu ai raspuns si majoritatea a votat varianta 3 ..asa ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 se pare ca vremea ......... asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 se pare ca vremea ......... asta e Nu mai fi asa negativist, fii si tu taoist ca Ishmael Vremea se raceste, dar nu va ploua, puteti merge linistiti, numai sa vreti cu adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 cam asa ceva...si in legatura cu echipamentul...pai deja a fost testat si ii brrrici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 (editat) Sper sa nu ne minta ashtia cu vremea, si sa faca bine sa nu ploua pe duminica Ar fi pacat ca in ultimu moment sa ne strice planu Cu frigu ne-am descurca, ca ne inbracam bine Pana la urma catzi am fi ? Editat Octombrie 12, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 ?????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 13, 2007 Autor Share Postat Octombrie 13, 2007 ..daca nu ploua eu m as baga la tura, cel putin vorba unuia as testa echipamentul ..plecam la 9.30 din petrom micalaca si ne intalnim la siria cu restul la 10.00.. ..deci cati suntem? ..eu cu GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) Eu cu Atti venim , numa sa nu ploua cand plecam makar Doua Transalpuri Mai vedem pana diseara ce se intampla cu vremea! Editat Octombrie 13, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 13, 2007 Autor Share Postat Octombrie 13, 2007 ..k la 9.30 in petrom micalaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) Ne vedem la petrom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9:30 Va asteptam cu deschise!!!!!!!!!!!! Editat Octombrie 13, 2007 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Am facut azi o tura de incalzire pt maine ... afara 4-8 grade C. Arad - Lipova , la o gura de apa minerala ! De la ora 18:00 la 20:00 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 ...din capitolul 100 ca florile ramaseram 3 ca ciorile.. tura de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 (editat) Sa vada cei care nu au venit c-am ce au pierdut Editat Octombrie 14, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 m-ai dezamagit, Caline.... Asa am ajuns pentru tine, "unuia"? ...asta e.. nu poti fi tot timpul perfect ..cel putin tu ai zis ca nu vii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 mai caline febra de 39 i-ti spune ceva? plus ca is insurat asa ca tot peste bot am luat cu ampicilina si gentamicina azi 2 maine trei si poimane iar 3 deci nici in saua nu pot sa stau nu mai pot iau foc nu alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 ..mda, a venit iarna de maine cu tramvaiul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Veste buna ! Pe Weekend 20-25 Grade Planuieste Caline ceva fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 Veste buna ! Pe Weekend 20-25 Grade Planuieste Caline ceva fain eu nu mai planuiesc nimic.. va las pe voi astia mai tineri... dar daca e vreme buna, adica de la 15 grade in sus sunt sanse 90% sa particip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate