liviutz Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 eu nu mai planuiesc nimic.. va las pe voi astia mai tineri... dar daca e vreme buna, adica de la 15 grade in sus sunt sanse 90% sa particip No bine, unde merem astia tineri la sfirsitul saptaminii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Mergem unde vreti,numa sa mergem!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 .cateva poze de duminica foc de tabara la baraj la taut acumulare de energie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Nu prea conteaza destinatia , drumu sa fie cu serpentine Si sa ne adunam vreo 4-5 motoare Restu o fi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Nu prea conteaza destinatia , drumu sa fie cu serpentine Si sa ne adunam vreo 4-5 motoare Restu o fi bine io m-as baga...propuneti traseu...ca eu momentan nu am idei... si daca tot propuneti trasee sa le faceti pe drumuri mai judetene nu pe drumuri nationale si europene...unde is mai putine masini sa ne putem noi "balacii" pe tot drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 No bine, unde merem astia tineri la sfirsitul saptaminii? de la15 grade in sus particip altfel ...... next year In rest doar loco maxim Pancota Taut Arad Ghioroc .Gata pe anul asta .Mai am nevoie de oase SI VINE IARNA FRATILOR F...I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 http://www.weather.com/outlook/travel/busi...tended/ROXX0024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 i noi "balacii" pe tot drumul "bălăci" nu "bălăcii", măi studentuuuuule <small>--- Mesaj completat în 16 Oct 2007 10:50 -------------</small><br/> http://www.weather.com/outlook/travel/busi...tended/ROXX0024 Trebuie selectat "metric" Nu de alta, dar nu prea intelege nimeni in România cum e cu gradele astea Fahrenheit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Credeam ca ajunge ca vad norii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 ...in caz ca e vreme buna si nu apar surprize.. var A: pe vale la cladova var B: la taut var C: pe la casoaia ...la toate variantele plecarea pe la 10.30 din petrom micalaca, cu oprire la selgros pt cumparat mici, mustar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 http://romanian.wunderground.com/global/RO.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Daca o fi vreme buna ar trebui mai multi km Acuma duminica cu toate ca o fost frig o fost pepsi 330 km ... ceva de genu ar trebui iara Si daca nici cum nu vretzi km mai multi, ( ce ar fi pacat ) eu as zice un Casoaia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 ...in caz ca e vreme buna si nu apar surprize.. var A: pe vale la cladova var B: la taut var C: pe la casoaia ...la toate variantele plecarea pe la 10.30 din petrom micalaca, cu oprire la selgros pt cumparat mici, mustar .... varianta A...la taut...n-are rost si la casoaia am fost acus 2 duminici...ii frumos...este un birt in care gasesti mai de toate...sticla de cola la 2L ii 6lei ...pt mine varianta A suna mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) Casoaua de patru ori dus-intors, aprox 320 km Asa e bine? Dar asa-Arad Ineu Sebis ButeniTirnova Casoaia Dar cred ca azi e ultima zi frumoasa (saptamina asta)asa ca ce mai asteptam? Editat Octombrie 17, 2007 de liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Mda ... in legatura cu vremea chiar ca de joi O fi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 null Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 cum is scIII M-AM TREZIT LA 12 SI AM BAGAT O TURA SIRIA-ARAD-CHIS. CRIS SUPERB AM PRINS APROAPE 18O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 ..cica duminica e concert la pestera la romanesti ..inca nu stiu detalii .. sunt aprox 110 km pana acolo prin faget ..ar fi cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Ce concert ... adica ce gen de muzica ? Si avand in vedere aia 110 km am fi interesati , de concert ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ..cica duminica e concert la pestera la romanesti ..inca nu stiu detalii .. sunt aprox 110 km pana acolo prin faget ..ar fi cineva interesat? http://www.realitatea.net/20885_Pestera-Ro...ata-pe-an-.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) Aha ... ii clar cu concertu Raman la ale mele Azi pe la ora 17:00 - 18:00 am facut cu Atti o mica iesire avand in vedere ca din cauza vremii prea repede nu o mai fi Urcarea la Cetatea Siria cu un apus super ! Editat Octombrie 17, 2007 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate