calinbac Postat Februarie 2, 2008 Autor Share Postat Februarie 2, 2008 pe vremea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 pe vremea de maine. . caline, tu nu vrei sa vi ? ....macar pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) Traseu de azi : Arad-Curtici-Santana-Pancota-Tautz-Un pic de Offroad -Tarnova-Siria-Arad ! Km - 180 Temperatura - de la 3 la 10 Grade Asfalt - 80% uscat Vremea - buna ! --- Mesaj completat în 03 Feb 2008 19:16 -------------Tura a 2-a de poze ... astea sunt putin mai offroad , mai bine zis on`apa Editat Februarie 3, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 si focul? unde este focul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) si focul? unde este focul? Nu-i!!!!!!!!!!!! dar daca vrei !!!!! Editat Februarie 4, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 si focul? unde este focul? Nu`i focu pentru ca de data asta nu a mai facut nimeni baie , ca si data trecuta " tu " ! Deci nu a fost necesar focu ! Ce sa uscam la el , sau ce sa frigem la el ca n-am avut nimik al noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Tura a 2-a de poze ... astea sunt putin mai offroad , mai bine zis on`apa [/size] Mai baieti, tot respectul! In sfarsit ati facut si voi o iesire ca lumea, si poze pe masura Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Mai baieti, tot respectul! In sfarsit ati facut si voi o iesire ca lumea, si poze pe masura Felicitari! Multzam ! O fost chiar faina tura ! Dak vretzi sa vedeti mai multe poze intrati aici http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 faina tura,intradevar...dar ne cerem scuze pt cei ce si-a spalat motorul cu o zi inainte si o trebuit sa indure locurile mele nebune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 pt cei ce si-a spalat motorul cu o zi inainte si o trebuit sa indure locurile mele nebune... neaparat sa ma duci si pe mine pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 neaparat sa ma duci si pe mine pe acolo Cu sigurantza vom mai merge pe acolo ! Cu proxima ocazie cand trecem pe la Tautz ! Numa sa nu fie cu o zi dupa ploaie , ca atunci nici o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 nici o sansa cu pasager... nicule,o sa mem pe acolo...in vara cand ii cald putem mere cu corturile sa stam in valea satului(lutzifer o vazut-o,cam nasoala pe timpul asta,dar in vara ii super fain locu')... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 salutare fratilor pe weekend-ul asta ce propuneri facetzi ca mi-am reparat si io fieru si am o pofta de plimbat de zile mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 salutare fratilor pe weekend-ul asta ce propuneri facetzi ca mi-am reparat si io fieru si am o pofta de plimbat de zile mari? Merem unde vreti ! Calin nu si-o facut asigurare ? O fi c-am frig duminica 9 grade max ! Dar makar ii soare ! Pana intr-o 100 km mere treaba ! Propuneti ceva ca eu nush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 am vb cu nicu pirlea si duminica facem o tura la tautz cu o clisa friptasi ceva trasee prin zona daca nu v-ati plictisit de zona va asteptam sa venitzi cu noi plecarea ii undeva intre 10 si 12 urmeaza sa stabilim mai tarziu si vom posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 Merem unde vreti ! Calin nu si-o facut asigurare ? O fi c-am frig duminica 9 grade max ! Dar makar ii soare ! Pana intr-o 100 km mere treaba ! Propuneti ceva ca eu nush nici o sansa cu mine nu am asigurare la suzy si inca e pe butuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 foai mah...iar la Tautz? asa m-am scarbit de Tautz de nu pot zice...ultimele 4 iesiri cu motorul tot la Tautz or fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 pai atunci ar trebui sa faceti julita-gurahont ar fi chiar interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 daca esti scarbit de tautz nu esti obligat sa vii pt toti ceilaltzi care nu s-au scarbit la ora 10-10.30 in rompetrol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 daca esti scarbit de tautz nu esti obligat sa vii pt toti ceilaltzi care nu s-au scarbit la ora 10-10.30 in rompetrol Confirm. Rompetrol Micalaca, adunarea intre 10 si 10:30 Eu am facut rost de clisa, dar numai un kil Daca mai are careva, mai aduceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Poate venim si noi ! Numa sa vedem dak ajungem la ora aia in benzinarie ! Ca ii c-am devreme plecarea pt un Tautz ! Dak venim , pana la 10:30 suntem in benzinarie ! --- Mesaj completat în 10 Feb 2008 09:26 -------------Si se facu si duminica dumineatza ! La ora 9:45 afara 2 grade ! Noi mai stam un pic pe curu nostru si asteptam soarele de la ora 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 poate soarele din 12.martie ca azi nici o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 NO CUM A RAMAS????????????????????? S-AU ODIHNIT MOTOARELE???????????? ESTE ORA 2 PM SI CAM 5 GRADE CRED CA TAUT A CAZUT HMM........... EU ORICUM AM CAM INGHETAT BBBBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 NO CUM A RAMAS????????????????????? S-AU ODIHNIT MOTOARELE???????????? ESTE ORA 2 PM SI CAM 5 GRADE CRED CA TAUT A CAZUT HMM........... EU ORICUM AM CAM INGHETAT BBBBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRRRR unde ai inghetat? in pivnita langa butoiul de vin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Mda ! A picat tura de azi ! Acuma zicetzi voi , sa nu ii f... d-zo pe astia cu prognoza lor cu tot ! 9 grade , soare , cer senin ! Si cand colo 2-3-4 grade , lapovitza , si tot ce ii mai rau Recuperam noi sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate