higheaven Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Sunt zilele Siriei - doar un alt pretex pentru a se bea mult ...frumoase plimbari, drept sa spun nici eu nu ma sfiesc de drumurile de tzara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 Sunt zilele Siriei - doar un alt pretex pentru a se bea mult ...frumoase plimbari, drept sa spun nici eu nu ma sfiesc de drumurile de tzara esti de prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Sunt zilele Siriei - doar un alt pretex pentru a se bea mult ...frumoase plimbari, drept sa spun nici eu nu ma sfiesc de drumurile de tzara ui la asta pe unde isi baga torpila... esti lud mah...da,cu toba aia,ce s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 suntem deja 6 liviu calin tico cristi(ineu) dacian nicu cine mai vine la ora 7 dim la bila micalaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 am o propunere o mica modificare de traseu ca sa nu meregem de doua ori pe acelasi drum maine cand merem vatre timisoara sa merem prin alunis-alios-pischia e mai lung cu 18 km si ne intoarcem duminica pe celalat prin ortisoara vinga cine e pentru cine e impotriva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 am o propunere o mica modificare de traseu ca sa nu meregem de doua ori pe acelasi drum maine cand merem vatre timisoara sa merem prin alunis-alios-pischia e mai lung cu 18 km si ne intoarcem duminica pe celalat prin ortisoara vinga cine e pentru cine e impotriva somn usor viseaza cu asfalt curat si ne vedem dimineata cat ca bate un vant la siria.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 @ calinbac - am fost "de prin zona" @ stanalexro - era inainte de upgrade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 ..e ora 7.21 si ma uit pe geam cum ploua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 totusi am plecat din siria pe ploaie in oras la Billa tuna si fulgera dupa zabrani o ploaie cu stropi mari ca te durea pielea prin costum dupa timi vreme buna ca altfel nu mai rezistam. in rest vreme superba.o sa puna calin ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 25, 2007 Autor Share Postat Iunie 25, 2007 ..primele poze adunarea in fata la billa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 frumos,frumos...vad ca te tii de treaba caline...bafta in continuare..poate ma primiti si pe mine la o iesire de-a voastra,numa sa iau BACU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 frumos,frumos...vad ca te tii de treaba caline...bafta in continuare..poate ma primiti si pe mine la o iesire de-a voastra,numa sa iau BACU... esti binevenit.. mai ales ca o sa trebuiasca sa dai de baut.. pt bac urmatoarea iesirede 2 zile va fi prin iulie , momentan cautam trasee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 (editat) ..primele poze adunarea in fata la billa a fost super mai urmeaza si altele cine vrea sa ne urmareasca pe forum si acusi mai facem o i esiremai este si un film si ceva poze a fost frumos si fara evenimente viteza max 140 medie100 si in serpentine dupa bunul plac ca este asa de fain sa te inclini.... Editat Iunie 26, 2007 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 esti binevenit.. mai ales ca o sa trebuiasca sa dai de baut.. pt bac urmatoarea iesirede 2 zile va fi prin iulie , momentan cautam trasee fac eu o propunere de traseu...toate casele memoriale ale autorilor din Vest...tie iti mai ramane acuma sa le cauti si sa dezvolti un circuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 fac eu o propunere de traseu...toate casele memoriale ale autorilor din Vest...tie iti mai ramane acuma sa le cauti si sa dezvolti un circuit... eu am dat de mult bacu.. enumerai tu si localitatile de bastina si gasesc eu un traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 in august o sa fie o iesire de vreo 4-5zile pe unde habar nu am ca am fost in tara destul de mult .da ne mai socotim noi cum o fii la mare i-mi displace ideea.prin munti da as mai merge da pe unde? Veniti si voi cu o idee mai ales ca la mine o sa fie'''luna de miere''' sa fie si ceva de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 caline...o sa ma interesez eu de localitatile de bastina...da amu mi lene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 ..propunere de traseu... arad - timisoara-resita -caransebes-otelul rosu-baraj poiana marului- sarmisegetuza-hateg-baraj gura vaii retezat unde se doarme cu cortul retur baraj hateg simeria savarsin arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 ..propunere de traseu... arad - timisoara-resita -caransebes-otelul rosu-baraj poiana marului- sarmisegetuza-hateg-baraj gura vaii retezat unde se doarme cu cortul retur baraj hateg simeria savarsin arad Retezat unde anume?cand am fost eu se facea ceva drum da cred ca pt enduro ar fii bun baga o harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 ..propunere de traseu... arad - timisoara-resita -caransebes-otelul rosu-baraj poiana marului- sarmisegetuza-hateg-baraj gura vaii retezat unde se doarme cu cortul retur baraj hateg simeria savarsin arad pune si o harta si scrie si o data a plecarii...sa vad daca pot si eu veni cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 (editat) harta pentru traseul propus de calin se poate sa nu fie prea exacta ca nu am gasit retezat cu harta asta :cheers:sau altul: harta pentru traseul propus de calin se poate sa nu fie prea exacta ca nu am gasit retezat cu harta asta :cheers:sau altul: al doilea traseu ar fii sa zic rotund cu tot cu ocolisuri cam 500km primul parca numa ce am fost pe ruta timi -deta ramane de discutat Editat Iunie 27, 2007 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 paote va ajuta cu ceva detaliile de aici: /index.php?...59020&st=70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 paote va ajuta cu ceva detaliile de aici: /index.php?...59020&st=70 din hateg urcam catre baraj pe sosea pe langa o manastire nu mergem pe ruta care duce la cabana la pietrele( e foarte frumos si acolo dar iti trebuie un motor mai enduro din otelul rosu urcam pana la baraj la poiana marului 15 km unde o sa mancam, ne reintoarcem in otelu mergem catre hateg de unde urcam in retezat si ruta e prin resita pt ca s ar putea sa mai vina un prieten de acolo data? inca nu se stie , prin iulie 7-8 sau 14-15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 14-15iulie...cel mai bine...ideal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 14-15iulie...cel mai bine...ideal... numa bine ca-i dupa salar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate