nashoo Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 am vorbit cu (adica EVL) si o zis ca-i de acord deci duminica la 9.15 trecute fix bate la poarta la Atti. sa nu uitati clisa si ceapa !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Duminica ! vezi sa nu meri maine sa stai de unu singur in benzinarie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 din capitolul ce vreme de cacao e in weekend mai puteti vedea un episod uitandu-va pe geam vino ploaie...vino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 din capitolul ce vreme de cacao e in weekend mai puteti vedea un episod uitandu-va pe geam vino ploaie...vino CALINE !!!!!!!!!! VEZI CA INTRI IN ROLURI NEGATIVE SI NUI BINE! VREI SA AJUNGI SI TU CA SI(...............)CARCOTAS NR 1 HAI SOARE HAI!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 si la cerinta bikerilor...s-a facut soare si 8 grade afara...si creste temperatura si tot mai frumos se face soarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 CALINE !!!!!!!!!! VEZI CA INTRI IN ROLURI NEGATIVE SI NUI BINE! VREI SA AJUNGI SI TU CA SI(...............)CARCOTAS NR 1 HAI SOARE HAI!!!!!!!!!!!!!! daca tot nu am cu ce sa merg, fac si eu haz de necaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Sa nu intarziati !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 gata motorul e pregatit(merci atti pt guma e beton) MERG SI EU DIMINEATA VINE NICU LACII SI DANI SA MA CEARA DE LA NEVASTA ASTA E DACA ESTI INSURAT....... DECI CLISA FRIPTA?>/????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 NU MAI AM RABDARE!!!!!!!!!!!!!!!!!! VREAU LA MONEASA!!!!!!!!!!!! SPER SA FIE TOTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 II RAU SA FII INSURAT TU II FACI LA NEVASTA SI EA TIE ASTA PENTRU ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 gata motorul e pregatit(merci atti pt guma e beton) MERG SI EU DIMINEATA VINE NICU LACII SI DANI SA MA CEARA DE LA NEVASTA ASTA E DACA ESTI INSURAT....... DECI CLISA FRIPTA?>/????????? la voi clisa fripta...ca la mine nu s-o mai taiat porc de vreo 4ani... da gasesc eu ceva de mancare... ma trezesc devreme sa mai strang niste cash si o intind spre peco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 STIE CINEVA CATE GRADE VOM AVEA AZI.... NU MAI AM RABDARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Gata haide-ti odata ca nu mai am rabdare A IESIT SOOOOAAAARRREEEELEEEEEEEEE........YUPYYYYY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redufo Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 NU pentru mult timp! Uite aici link cu prognoza pt urmatoarele 2 saptamani! http://www.accuweather.com/world-forecast-...AD&metric=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 si cati ati fost? ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 A FOST SUPER FAIN CINE NU A VENIT POATE SA II PARA FOARTE FAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) De traseu nu are rost sa mai vb ca a fost prea fain ! de NOTA 10 !!! Pun cateva poze cu urmarile traseului de ieri si un link cu pozele ! Mici detalii despre iesire : 350 km !!!Am fost multi 9 motoare pana la Moneasa , iar de acolo am continuat 8 , a fost soare , a fost frumos ! Am avut parte de noroaie , serpentine , asfalt bun , voie buna! , nici un strop de ploaie , Temp de 13-15 grade, iar vreo 4 seara la intoarcere pe valea muresului Mai multe detalii din poze http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer Dintre cei care am fost dak doriti toate pozele , ma gasiti pe ID de mess lutziferoi Editat Februarie 25, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Deci cine nu a venit are ce regreta Cat ca a plouat si au fost -13 grade a fost OK ceva poze la iesirea asta de NOTA 10 cu clisa fripta vreme buna si noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Cat ca a plouat si au fost -13 grade a fost OK plus 13, Adi, plus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 A FOST SUPER FAIN CINE NU A VENIT POATE SA II PARA FOARTE FAU mie deja imi pare dar probabil voi mai sta o perioada pe tusa asa ca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) mie deja imi pare dar probabil voi mai sta o perioada pe tusa asa ca ... calin sa nu iti para ca nu ai venit,credema ii mai bine asa pt suza ta ! la ce noroaie au fost! Editat Februarie 25, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Caline sa stii ca mai bine asa acum cand ma uit pe poze vad ca a fost cam nebunie Suzi cred ca deceda de ciuda ca nu mai a crescut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 calin sa nu iti para ca nu ai venit,credema ii mai bine asa pt suza ta ! la ce noroaie au fost! pe acolo trebuia sa te dai cu DR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Caline sa stii ca mai bine asa acum cand ma uit pe poze vad ca a fost cam nebunie Suzi cred ca deceda de ciuda ca nu mai a crescut adi unde-i MAnu? ai lasat-o acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) da ca e cam rece pt ea postez harta cu traseul facut aproape 30km de drum forestier suuuper Editat Februarie 25, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate