laciempire Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 CALIN CAND O SA ITI IEI UN B.M.W. SAU TRANSALP O SA RECUPEREZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 CALIN CAND O SA ITI IEI UN B.M.W. SAU TRANSALP O SA RECUPEREZI Calin are voie si Kawa KLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Cea mai tare iesire a anului pana in momentul de fata...sa speram ca vor mai veni ture cel putin ca si asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 26, 2008 Autor Share Postat Februarie 26, 2008 CALIN CAND O SA ITI IEI UN B.M.W. SAU TRANSALP O SA RECUPEREZI eu vroiam un suzuki, dar fiindca nu am bani destui o sa imi iau transalp sper sa si gasesc unu pana prin aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) Eu mai pun odata linku cu poze ca sa fie la vedere http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer O sa gasesti Caline Transalp , vine primavara ! Sigur duce careva de afar ! Editat Februarie 26, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Chiar asa si kawa kle are 2 pistoane si vreo 50 de cai Nu ma face de ras deloc merge peste tot si este cu o idee mai usor ca si transalpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Chiar asa si kawa kle are 2 pistoane si vreo 50 de cai Nu ma face de ras deloc merge peste tot Pai eu vorbeam la modul serios ca lui Calin i-ar fi bun KLE Mie imi place cum arata si cum merge Sa mi-l dai o data sa-l probez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 M-ati depasit pe valea muresului,tin minte AR-xx-ATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 M-ati depasit pe valea muresului,tin minte AR-xx-ATI pai inseamna ca te-am depasit mai multi...sau numa numarul lu' ATI l-ai tinut minte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Pai eu vorbeam la modul serios ca lui Calin i-ar fi bun KLE Mie imi place cum arata si cum merge Sa mi-l dai o data sa-l probez OK oare chiar o sa ploua??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Ploua , ploua ! T`ui marea masii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Ploua , ploua ! T`ui marea masii SPER CA NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Ploua , ploua ! T`ui marea masii am facut programul da un semn daca ploua and Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 OK oare chiar o sa ploua??????? NU MAI VREM PLOIE --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 10:22 ------------- NU MAI VREM PLOIE SAMBATA MA DUC LA GHIORC VA FI UN PARTY IN HARLEY DUMINICA SUNT LIBER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 o sa ploua si temp o fie cam 7 grade.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 nasol...io oricum o las moarta weekendu asta...plec departe in State... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 DISTRACTIE PLACUTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 nasol...io oricum o las moarta weekendu asta...plec departe in State... Cand vi napoi sa aduci si vremea buna cu tine ! fara ea nu te primim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 duc un sac de soare fara strop de nori cu mine inapoi...si prin buzunare o sa incerc sa bag pana la 20 de grade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 duc un sac de soare fara strop de nori cu mine inapoi...si prin buzunare o sa incerc sa bag pana la 20 de grade.. Vii inapoi din state??? Te-ai prostit cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 intrebare in special pt transalpisti: aruncati un ochi critic la motorul din poze si ziceti mi parerea voastra an fabricatie 99 km 18000 pret 2500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 intrebare in special pt transalpisti: aruncati un ochi critic la motorul din poze si ziceti mi parerea voastra an fabricatie 99 km 18000 pret 2500 euro Ii tare fain ! Pare intretinut , anu ii bun , km is buni ! I-al si sa ii dam bataie la Km ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 intrebare in special pt transalpisti: aruncati un ochi critic la motorul din poze si ziceti mi parerea voastra an fabricatie 99 km 18000 pret 2500 euro E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 intrebare in special pt transalpisti: aruncati un ochi critic la motorul din poze si ziceti mi parerea voastra an fabricatie 99 km 18000 pret 2500 euro Motorul e aparent OK, dar parerea mea de carcotas consacrat este ca nu are doar 18.000 km Nu ca ar conta, dar sa nu aiba peste 100.000 De ce zic asta? din cauza uzurii mansoanelor de la ghidon: Asta nu inseamna ca nu e bun, dimpotriva, la felul in care arata si eu inclin sa cred ca e o afacere buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Motorul e aparent OK, dar parerea mea de carcotas consacrat este ca nu are doar 18.000 km Nu ca ar conta, dar sa nu aiba peste 100.000 De ce zic asta? din cauza uzurii mansoanelor de la ghidon: Asta nu inseamna ca nu e bun, dimpotriva, la felul in care arata si eu inclin sa cred ca e o afacere buna ii o idee si ce zici tu ! sa fie 118.000 km ? ... Si daca are atat .. arata bine ! Si nu cred ca s-ar fi dat napoi kilometrajul ,cu toate ca orice ii posibil ! Aici ramane Calin sa decida daca o sa il i-a sau nu! Din poze prea mult oricum nu poti sa iti dai seama ! Trebe mers , vazut , incercat , ascultat motoru ! Verificat placute , Disc ! si dupa se poate da cu parerea mai sigur ! In orice caz motoru arata bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate