stanalexro Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 arata mishto si ii mai realistica decat aialalta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 ieri am reusit sa vb cu proprietarul cum a spus cineva e plecat in strainezia momentan motocicleta asteapta cumparator, cand vine inapoi imi da mes si apoi vedem cum organizam excursia pt analizarea obiectului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 cum a spus cineva e plecat in strainezia Mă bucur că am ajuns Âşi eu "cineva" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Maine, deja bine cunoscutul traseu la Lipova dupa apa minerala Daca cumva ii cineva care nu are ce face si are chef de o plimbare in jurul orei 14:00 - 14:30 , poate sa participe Alte detalii nu va dau ... sasa nu vine nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 Mă bucur că am ajuns Âşi eu "cineva" si daca la momentul achizitionarii vei putea arunca un ochi critic asupra obiectului vei fi de 2 ori cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 si daca la momentul achizitionarii vei putea arunca un ochi critic asupra obiectului vei fi de 2 ori cineva La cati transalpisti vor fi acolo sa bage de vina, s-ar putea sa nu-l mai cumperi Dar daca voi fi liber la momentul bagarii de vina, voi veni cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 DECI VOM MERGE LA ORADEA SAU LUGOJ VEDEM UNDE AJUNGEM CALINE CRED CA ORIUNDE AR FI POTI CONTA PE CATIVA DINTRE NOI ORICUM MULTA BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 ce vreme de kakat! si ce plictiseala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 asta este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Nu-i bai, facem flotari si genuflexiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Azi ar fi mers o iesire scurta undeva ... dar nu prea is participanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 am fost azi noapte cu conserva vreo 400 de kilometrii pe valea muresului si imprejurimi...nu se pune,asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 nu se pune si eu facui azi vreo 80km BRRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 eu fusei azi pana la Ortisoara De plictiseala Ka kuru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 EU AM FACUT CE AM PUTUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 da mah,da noi ne-am incarutzat cu trocile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Pana la urma unde merem Duminica? Stana de Vale sau Prin TM-Lugoj la Nadrag ! ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 Pana la urma unde merem Duminica? Stana de Vale sau Prin TM-Lugoj la Nadrag ! ? daca vine proprietarul transalpului in tara, merem pe la lugoj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 (editat) Mergem oriunde numa sa mergem ca numai pot!!!!!!!!!!!!!!!! Editat Martie 11, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 la ce ora e plecarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 io-s pt stana de vale...numa pune-ti o harta si kilometrii...da harta exacta...daca o fi ceva off-road sau nu...sa vad daca m-ar tine gumele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Te tin gumele Alex ! Trebe sa ne vb sa vedem unde merem , ca ai vazut ca, Calin vrea sa mearga pe la Lugoj sa vada Transalp`u ! Mai este destul pana duminica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 pai daca e vreme buna sambata m as duce pana la oradea sa vad transalpurile de acolo iar duminica m as duce pana la Lugoj ( am vb cu proprietarul si e acasa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Sa mergem toti!!!!Or sa se sperie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Si plimbarea de duminica ma lovii direct in plamani Adica am niste dureri de spate insuportabile dar tot mergem caline la oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate