calinbac Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Sa mergem toti!!!!Or sa se sperie.... nu e neaparat sa merem toti dar mi ar prinde bine niste carcotasi si excursia pt vazutul motorului se poate imbina si cu una de placere arad-oradea-baile felix-beius-stana de vale-varfuri-arad poate pune careva o harta asta ar fi sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 vine si harta.......... map1.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Km aprox nu se stie cat ii ? ... asa de curiozitate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 asta ar fi sambata Eu sambata nu pot veni Duminica sunt al tau, Caline, daca va mai fi cazul Daca vrei te las sa conduci Transalpul meu pana la Lugoj sa vezi cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Km aprox nu se stie cat ii ? ... asa de curiozitate ! 318 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 vestule...dai mai multe detalii la sonymap-ul ala...si vezi ca poti sa salvezi harta ca si poza...nu in document word... asa ca o paranteza...pai suna ok tura...numa vreme buna sa avem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 traditionala schimbare de program Lugojul a iesit din schema asa ca...duminica la Stana de Vale cu escala prin Oradea Cine e pentru sa ridice mana sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 la stana deci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Merem , merem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 traditionala schimbare de program Lugojul a iesit din schema asa ca...duminica la Stana de Vale cu escala prin Oradea Cine e pentru sa ridice mana sus mergem!!!!!!!!!!! --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 21:28 ------------- 318 km... Asa mai merge! sa simtim si noi ca e duminica! --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 21:30 ------------- Sunt curios cati o sa ne adunam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Pun si eu Harta cu Traseu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 daca sunt pasager se pune la numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 la ce ora e plecarea ? sa pregatiti clisa si ceapa traditionala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 io as zice ca ma bag...dar parca vad ca ma fute constiinta ca numai am guma pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 la ce ora e plecarea ? sa pregatiti clisa si ceapa traditionala. pe la 9 sa fie adunarea in petromul din gradiste de pe centura pe la 9.30 decolarea ca sa ajungem intre 11-12 la oradea in parcare la real sa ne intalnim cu proprietarul transalpului apoi program de voie cu clisa si ceapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 daca sunt pasager se pune la numar? Pai ai grija ca la numaratoare sa te pozitionezi in fata celui care numara, nu in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) Pana la urma catzi suntem care merem duminica? ( La Stana de Vale ) Eu, Atti, Nashoo, Alex, Calin, Vest, Korben, TicoKLE, Laci si Plimbaretzu ? nu stiti nimik ? Oricum pana acuma ii o gasca frumoasa iara ... ca si la MONEASA Alti doritori mai sunt ??? ... mai avem bilete !!!! si locuri la loja ... Editat Martie 13, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Alti doritori mai sunt ?? c_ris_ta, ai uitat-o pe c_ris_ta Păi tu mergi numai la Stâna de Vale? Era vorba că mergem cu Călin la Oradea... Na, acuma, vorbind serios, vremea se anunță bună spre foarte bună, cu maxime de 17-18 grade in zona Aradului, si ceva Âşanse de ploaie. Deci echipament adecvat, că s-ar putea să ne udăm machiajul Am pus zona Aradului pentru că Weather.com nu a auzit de Stâna de Vale. Vom afla o prognoză mai exactă sâmbătă seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Bun.Deci mergem la Oradea si Stana DE Vale merg cu nevestele asa ca exclud din start offroud-ul ca nu am chef de cicaleli cum e VREMEA? iar suntem multi --- Mesaj completat în 14 Mar 2008 09:51 ------------- Pun si eu Harta cu Traseu ! merge --- Mesaj completat în 14 Mar 2008 09:54 ------------- io as zice ca ma bag...dar parca vad ca ma fute constiinta ca numai am guma pe spate... crezi ca eu am schimbat-o? da ne descurcam noi fata sa fie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 c_ris_ta, ai uitat-o pe c_ris_ta Păi tu mergi numai la Stâna de Vale? Era vorba că mergem cu Călin la Oradea... Na, acuma, vorbind serios, vremea se anunță bună spre foarte bună, cu maxime de 17-18 grade in zona Aradului, si ceva Âşanse de ploaie. Deci echipament adecvat, că s-ar putea să ne udăm machiajul Am pus zona Aradului pentru că Weather.com nu a auzit de Stâna de Vale. Vom afla o prognoză mai exactă sâmbătă seara. c_ris_ta e pasager pe GS se merge prin oradea, vedem transalpul si apoi la stana de vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 c_ris_ta, ai uitat-o pe c_ris_ta Păi tu mergi numai la Stâna de Vale? Era vorba că mergem cu Călin la Oradea... Na, acuma, vorbind serios, vremea se anunță bună spre foarte bună, cu maxime de 17-18 grade in zona Aradului, si ceva Âşanse de ploaie. Deci echipament adecvat, că s-ar putea să ne udăm machiajul Am pus zona Aradului pentru că Weather.com nu a auzit de Stâna de Vale. Vom afla o prognoză mai exactă sâmbătă seara. http://www.google.ro/url?sa=t&ct=res&a...a74_K89xr6tzc3g --- Mesaj completat în 14 Mar 2008 10:36 ------------- http://www.google.ro/url?sa=t&ct=res&a...a74_K89xr6tzc3g http://www.infoportal.ro/nwclck.php?t=126-...nfo-448335.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 se merge prin oradea, vedem transalpul Deci numai VEDEM TA-ul? Eu credeam ca esti hotarat sa-l cumperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 Deci numai VEDEM TA-ul? Eu credeam ca esti hotarat sa-l cumperi daca trece testele si ma inteleg cu proprietarul ma duc luni dupa el cu masina ca altfel cum il transport, il leg dupa suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate