Korben Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 daca cauti pe la inceputul topicului gasesti si ceva poze Am vazut, intr-adevar sunt locuri frumoase pe acolo Recuperez eu anul asta, daca tine vremea cu mine si daca voi fi sanatos si daca voi avea bani de benzina si daca voi avea bani sa schimb kitul de lant dar mai trebuie si echipament de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Am vazut, intr-adevar sunt locuri frumoase pe acolo Recuperez eu anul asta, daca tine vremea cu mine si daca voi fi sanatos si daca voi avea bani de benzina si daca voi avea bani sa schimb kitul de lant dar mai trebuie si echipament de ploaie uite...reducere la chit: http://www.louis.de/_406095629d429673c9a01...tnr_gr=10041200 99.95 euroi.. --- Mesaj completat în 20 Mar 2008 15:33 ------------- Apropos de serpentine: a fost careva prin zona Resita-Anina-Cheile Nerei etc? Ca ma gandesc la o iesire de 2 zile. Dar nu in weekendul asta, ca iar va ploua da....poate nu ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 uite...reducere la chit: 99.95 euroi OK, si cine mi-l aduce? Daca vrei sa ma ajuti, fa-o pana la capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Apropos de serpentine: a fost careva prin zona Resita-Anina-Cheile Nerei etc? Ca ma gandesc la o iesire de 2 zile. Dar nu in weekendul asta, ca iar va ploua s-a facut anul trecut de noi uita-te la inceputul topicului este super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 OK, si cine mi-l aduce? Daca vrei sa ma ajuti, fa-o pana la capat eu comenzile mi le fac prin Arici Supermoto.Ti-l recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 DE DISCUTAT VAD CA SE DISCUTA DE SERPENTINE!!!!!! DA DUMINICA TOTUSI UNDE MERGEM? CA NU VREAU SA STAU ACASA!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 DE DISCUTAT VAD CA SE DISCUTA DE SERPENTINE!!!!!! DA DUMINICA TOTUSI UNDE MERGEM? CA NU VREAU SA STAU ACASA!!!!!!!! eu lucru duminica seara..... asa ca nu pot sa merg decat undeva aproape!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 duminica e pastele nevestii si am obligatii fata de neamurile ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 DE DISCUTAT VAD CA SE DISCUTA DE SERPENTINE!!!!!! DA DUMINICA TOTUSI UNDE MERGEM? CA NU VREAU SA STAU ACASA!! Sambata, duminica si luni va ploua, ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 OK, si cine mi-l aduce? Daca vrei sa ma ajuti, fa-o pana la capat Vorbeste si tu cu Liviutz poate iti ia el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 DE DISCUTAT VAD CA SE DISCUTA DE SERPENTINE!!!!!! DA DUMINICA TOTUSI UNDE MERGEM? CA NU VREAU SA STAU ACASA!!!!!!!! Stam noi acasa , mai mult ca sigur acuma Duminica ! O fi vremea ca pixu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Duminica Asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Unde merem maine o tura scurta dak nu ploua ( tare ) ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Unde merem maine o tura scurta dak nu ploua ( tare ) ?? chiar!!! unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 chiar!!! unde? nu conteaza destinatia numa sa mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Allooo ! unde merem ma ?? Haidatzi ca se face vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 Allooo ! unde merem ma ?? Haidatzi ca se face vreme buna azi stam acasa si bem vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 azi stam acasa si bem vin Poate TU ! Ca noi plecam La ora 1:00 - 1:15 Max plecarea Arad - Fantanele .... Zabrani - Pischia - Gearmata - TM , mai vedem noi - ARAD !!! Plecarea se face de la mine din fatza !!!! Dak is doritori !!! GRABITZIVAAAAAAAAAAAAAAA ca plecam !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 CE FAIN DE VOI...... EU MERG SA IMPART CADOURI PT COPII AFTER ALL DRINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 IMI PARE RAU LA MINE SUNT PASTELE SI FARA POATE DAU O TURA PRIN ORAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 (editat) IMI PARE RAU LA MINE SUNT PASTELE SI FARA POATE DAU O TURA PRIN ORAS SI LA NOI A FOST,DAR ASTA NU NE-A IMPIEDICAT CA SA FACEM TURA DE DUMINICA! Editat Martie 23, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 SI LA NOI A FOST,DAR ASTA NU NE-A IMPIEDICAT CA SA FACEM TURA DE DUMINICA! Vaaaaai, pacatosilor! Sa va fie de bine, maniacilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Vad ca Atti a pus deja harta cu traseu de azi 23.03.08 ! Pt mine au mai ramas pozele sa le pun si un mic Slideshow! Traseul de azi a fost foarte scurt fata de altele ( 130 km ) , dar tot mai mult de cat nimik ! >>> SLIDESHOW >>> ... Poze accesand linkul ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=596 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 DACA O LUAM ASA SI MAINE E DUMINICA CATOLICILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Vaaaaai, pacatosilor! Sa va fie de bine, maniacilor! mai am aflat ca am fost cautat de un prieten din de dar am ratat si totv incercc sa l sun si mi-aq zis robotul ca are o surpriza pt mine ????????????????????????????? oare ce eeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????? ???????????????????????????????????????????????? ce fain de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate