Lutzifer Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 (editat) Duminica 30.03.08 se merge la Nadrag ! Traseul are aprox 250 km ... Eu am zis sa se faca Traseul Arad - Lipova ... de acolo cumva ajungem la Nadrag , vedem noi pe unde ca nush exact . Si sa venim acasa pe Logoj - Tm - Ar ! Mai vb ... Mai propunetzi si voi in leg cu traseu ! Editat Martie 24, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Eu propun sa se mearga de la Lugoj prin Buzias, nu prin Recas Pe la Buzias e drum mai d'al nostru Pe Recas e drum national si probabil e foarte circulat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 25, 2008 Autor Share Postat Martie 25, 2008 Pe mine nu contati weekendul viitor 29-30.03 ma gasiti pe balta la Taut la pescuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) alta ruta posibila: 317 km!!!!! <small>--- Mesaj completat în 25 Mar 2008 08:28 -------------</small><br/> Pe mine nu contati weekendul viitor 29-30.03 ma gasiti pe balta la Taut la pescuit la ce ora??? sa trimit un mig23 lancer sa te viziteze.... Editat Martie 25, 2008 de vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) Eu propun sa se mearga de la Lugoj prin Buzias, nu prin Recas Pe la Buzias e drum mai d'al nostru Pe Recas e drum national si probabil e foarte circulat Mda ... suna interesant si asa ! Eu zic ca prima oara sa veme catzi suntem care merem , important ii sa ajungem pana la Nadrag sa studiem putin zona si vedem pe unde merem si venim ! Vremea se anunta OK <small>--- Mesaj completat în 25 Mar 2008 10:03 -------------</small><br/> alta ruta posibila: 317 km!!!!! Aici eventual sa se mearga pe AR - Lipova prin spate prin Fantanele ... etc si la intoarcere din Lipova pe Valea Muresului ! Sau invers ... Editat Martie 25, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 INTERESANTA TURA SA VEDEM CINE STIE POATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 tura scurta merge aia lunga nu din motive ......financiare asta e daca nu am avut grija de bani.... am ceva evenimente si trebuie sa le onorez si pe alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 tura scurta merge aia lunga nu din motive ......financiare asta e daca nu am avut grija de bani.... am ceva evenimente si trebuie sa le onorez si pe alea Fa cumva sa vi,ca merita!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 SUNT DE PARERE CU ADI PENTRU TURA SCURTA PANA ATUNCI MAI VORBIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 tura scurta merge aia lunga nu din motive ......financiare hai ca da fiecare cate un litru de benzin si te scoti si cand vei avea bani vei da tu cate o bere sau doua, depinde ce pofta avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 mersi mult Atti pentru guma...mai s-o schimb si atunci ma bag si eu la tura de duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 mersi mult Atti pentru guma...mai s-o schimb si atunci ma bag si eu la tura de duminica... Cu placere(pacat ca nu am avut una mai buna)pune-o sus si sa dam bataie duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) fac pe dracu-n 4 si merg ne mai sunam noi alex ai guma?ce e Orbit?????? Editat Martie 27, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 sa dam bataie duminica! Bătaie? unde? pe cine batem? vin Âşi io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 deci ce traseu ramane? Nadrag? Daca e vremea buna ma bag si eu, va interceptez in Lipova Gheza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) Nush dak atzi vazut dar am deschis un topic nou " Honda TransALP & ON-Off Road Lovers " Eu acolo o sa postez de acuma in colo ... sper sa nu fie nici o suparare pt noua modificare ! Dak tot Transalp-urile domina in Grupu nostru de pana in 10 pers catzi suntem ... Ceau la voi si sa fim duminica cat mai multi ! Editat Martie 27, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Caline cu cine mergi la pescuit? poate ajung si eu daca nu merg la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 fac pe dracu-n 4 si merg ne mai sunam noi alex ai guma?ce e Orbit?????? Am huba-buba...orbit ii lama buey... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 N U CRED CA VA LAS NUMA CU T.A.URI MA BAG SI IO SA STRIC IMAGINEA CU F650 SI SPER SA AM PEREKE. HAI DUMINICA HAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 (editat) N U CRED CA VA LAS NUMA CU T.A.URI MA BAG SI IO SA STRIC IMAGINEA CU F650 SI SPER SA AM PEREKE. HAI DUMINICA HAI Stai linistit ca nu strici nici o imagine ! Nu pt discriminare ii facut topicil nou! Doar Pt dragu schimbarii Hai duminica hai ! Ma gasiti dincolo ... Bau ! Editat Martie 27, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Stai linistit ca nu strici nici o imagine ! Nu pt discriminare ii facut topicil nou! Doar Pt dragu schimbarii Hai duminica hai ! Ma gasiti dincolo ... Bau ! si pe mine, tot dincolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 N U CRED CA VA LAS NUMA CU T.A.URI MA BAG SI IO SA STRIC IMAGINEA Laci, ca sa nu strici imaginea te lasam sa mergi primul Noi ceilalti ne legam cu stanga dupa tine si facem economie de benzina Poate roscata ta sa traga 6 Transalpuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 NUMA 6 T.A. uri F ul MEU POATE ORICE CE POATE FACE UN T.A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 NUMA 6 T.A. uri F ul MEU POATE ORICE CE POATE FACE UN T.A. omu conteaza...restul e fiare,oricum sar numi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate