calinbac Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 facui ieri primii km cu bebelusha si daca totul merge bine vineri sau luni am nr pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 era vorba ca pe azi ai numerele...tot te lungesc astia...ia-ti un nr rosu...parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 era vorba ca pe azi ai numerele...tot te lungesc astia...ia-ti un nr rosu...parerea mea... pt ce sa mai iau nr rosii? daca deja le-am platit pe astea negre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 treci sa-l vad si sa facem o tura scurta de proba te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 atunci ii ok...scuze... astept berea pt drumu de Oradea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 treci sa-l vad si sa facem o tura scurta de proba te astept vineri vin la siria, daca mereti duminica la scarisoara, treceti pe la mine daca aveti timp dau un borcan de cafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 (editat) vineri vin la siria, daca mereti duminica la scarisoara, treceti pe la mine daca aveti timp dau un borcan de cafa pai- nu vii? Editat Aprilie 3, 2008 de vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Coco i-si ia motorrrrrr .Atata stiu deocamdata...KLE ori T>A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Băăăăăăăă... ce fain sună toba sport pusă pe Transaaaalp... ÂŞi-a pus Alex (stanalexro) Dar Âşi să dai 270 de euroi pe ea, trebuie să fii... Alex Măcar se simte putere mai mare, sau ceva, acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 intrebare de 100 puncte cate kg scrie la voi in talon ca are TA masa proprie? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 intrebare de 100 puncte cate kg scrie la voi in talon ca are TA masa proprie? mersi Masa Proprie 202 kg Masa maxima autorizata 382 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 cate kg scrie la voi in talon ca are TA masa proprie? 7. Caroseria: L3E MOTOCICLETA.... ... ... 11. Masele (kg): proprie 210 Totală max. autorizată 382 Cred ca a mea are spițele mai groase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 7. Caroseria: L3E MOTOCICLETA.... ... ... 11. Masele (kg): proprie 210 Totală max. autorizată 382 Cred ca a mea are spițele mai groase multam la mine le imbirligara in civ au scris 272 proprie, totala maxima 382 iar in talon 186 proprie asa ca luni cu dosarul din nou la rectificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 lasa ca si la mine sunt nereguli destule important e ca are 3 roti nici una la fel asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 (editat) La mine scrie 211 la proprie si 392 la maxima. si tipul e RD10 E. bag pariu ca nici nu exista. --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 20:12 ------------- --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 21:12 -------------no, c-am ajuns si la pagina 100, ma duc sa beau o bere --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 21:14 -------------uite ca n-a sarit la 100 ! Trebe sa dau berea n-apoi, naspa Editat Aprilie 4, 2008 de fade2black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 la mine 211kg cu max la 392 pt RD11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 uite ca n-a sarit la 100 ! Trebe sa dau berea n-apoi, naspa Care-i treba cu pagina 100, bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 la mine in talon ii trecuta masa proprie 204kile... Korben - da,se simte toba sport...arunca motorul mai repede intr-o roata...la semafor am patit-o de mai multe ori la inceput,dar acuma m-am obisnuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 nu stiu ce masa avea un etz 150 dar cu sigurantza in talon era prevazut cu 5 locuri din care 2 in fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 NICUle si asta era la un etz 150 mai stiu pe unu cu t.a. si in talon scria TRANSLAP DA DA. ASA CA NUI DE MIRARE NIMIK ORICUM PT. ASATA SE POATE LINISZTIT NOI SA FIM SANATOSZI TRAIASCA T.A. urile si CEILALTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 l da,se simte toba sport...arunca motorul mai repede intr-o roata... Asta inseamna ca vei schimba cauciucul pe spate si mai des decat pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 7, 2008 Autor Share Postat Aprilie 7, 2008 in data de 17.04.2008 intre orele 16-18 pot sa imi ridic nr de la TA ( daca nu apar alte surprize) asa ca sunt 2 saptamani pt a planifica o iesire de 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 in data de 17.04.2008 intre orele 16-18 pot sa imi ridic nr de la TA ( daca nu apar alte surprize) Cum naiba ai reusit sa o lungesti atat? E mai mult de o luna de cand ai luat motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 7, 2008 Autor Share Postat Aprilie 7, 2008 Cum naiba ai reusit sa o lungesti atat? E mai mult de o luna de cand ai luat motocicleta asta incerc sa imi dau si eu seama poate ca am fost eu fara intermediar si m au programat tarziu, s au cand m au programat nu am putut pleca de la lucru azi am fost din nou pe vicentiu babes la inmatriculari, mi au spus ca imi lipseste un formular l am facut si pe ala, am cerut nr preferential si mi au spus ca va dura 10 zile asa ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate