stanalexro Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ti-am zis sa iti scoti nr rosu... nu m-ai ascultat...of of... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 De 1 mai planificam o iesire de 2-3 zile ce zici Caline? --- Mesaj completat în 07 Apr 2008 19:57 -------------Nicu asa ramane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 De 1 mai planificam o iesire de 2-3 zile ce zici Caline? Nicu asa ramane ? Asa rămâne Doar că nu cred că voi reuÂşi să fac ceea ce mi-am propus, adică transalpina de 1 mai E clar că va fi zăpadă sus la peste 2100 metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Asa rămâne Doar că nu cred că voi reuÂşi să fac ceea ce mi-am propus, adică transalpina de 1 mai E clar că va fi zăpadă sus la peste 2100 metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ....... Liviule, cu ce te-am supărat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Tu ce crezi?Anul asta n-am calarit inca pe mova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Tu ce crezi? Anul asta n-am calarit inca pe mova Asta nu e bine. AÂşa ceva pur Âşi simplu nu se face Hai, vino acasă Âşi să-i dăm drumu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 chiar...de 1 mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 bine LIVIUTZ cum rezisti sau cat mai rezisti --- Mesaj completat în 08 Apr 2008 00:28 -------------pentru TICOKLE cand mai vb. cu pepsi intrebal de GPZ vezi ca saptamana asta sunt schibul 2 lasami mie un mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 chiar...de 1 mai? Am putea incerca un Retezat sau Parâng. Cât se poate. Mă gândesc sa studiez terenul pentru transalpina, pe cand va fi cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 De 1 mai planificam o iesire de 2-3 zile ce zici Caline? de planificat putem planifica, doar ca 1 mai e joi, iar vineri e cu semnul intrebarii daca pot sa imi iau liber sau nu... ce ma tenteaza pe mine sunt cetatile dacice: blidaru, sarmisegetuza Regia Traseul arad-deva-orastie-costei e sosea de la costei drum forestier vreo 30 km pana la sarmisegetuza, si trebuie studiat unde merge drumul mai departe ca sa nu ne intoarcem pe acelasi traseu cazare cort sau pensiune, fiecare cum doreste eu prefer la cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Păi de 2 mai nu e sigur la nimeni Putem combina dorința ta cu dorința mea. ÂŞi eu vreau să merg prin zona Retezat - Parâng, mă gândeam la traseul PetroÂşani - Lacul Vidra - Brezoi. Întoarcerea probabil că o voi face pe DN 7, că după 2 zile de hoinăreală mă voi grăbi acasă la muiere Âşi la o baie caldă. Sau invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 Păi de 2 mai nu e sigur la nimeni Putem combina dorința ta cu dorința mea. ÂŞi eu vreau să merg prin zona Retezat - Parâng, mă gândeam la traseul PetroÂşani - Lacul Vidra - Brezoi. Întoarcerea probabil că o voi face pe DN 7, că după 2 zile de hoinăreală mă voi grăbi acasă la muiere Âşi la o baie caldă. Sau invers suna bine, teoretic se pot combina trebuie doar sa vedem daca drumul forestier duce la petrosani sau trebuie sa ne intoarcem ca sa ajungem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 trebuie doar sa vedem daca drumul forestier duce la petrosani sau trebuie sa ne intoarcem ca sa ajungem Nu vad harta, deci nu stiu despre care drum vorbesti Mai bine pune harta pe un site, de exemplu http://www.transalp.ro/galerie/ si aici pui linkul si atunci va functiona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Am putea incerca un Retezat sau Parâng. Cât se poate. Mă gândesc sa studiez terenul pentru transalpina, pe cand va fi cald In parang e zapada mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 In parang e zapada mare. Păi eu mizez pe cele trei săptămâni care au ramas până la 1-2-3-4 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Korben, Nu vreau sa-ti tai avantul, eu am fost in we in Parang si Duminica ningea in toata regula. Ca sa te convingi intra pe http://www.zapp.ro/skiexpress si da-i pe Paring. Gandeste-te ca varful ala ce se vede in film e sub Parangul Mic care nu stiu daca are 2000m si nu se vede petec de pamant sa zici ca procesul de topire a inceput. Nu mai bine bagati voi o tura pe la Cheile Nerei si imprejurimi, acolo sigur o sa fie cald, stai la cort, ai ce vedea. Gheza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Caline la Sarmisegetuza musai vreau sa ajung pe acolo . Am vorbit duminica cu plimbaretul si am face un gratar la casoaia ,,duminica?Deci cum ramane,,plimbaretule"? Pe 2 mai cred ca nu are rost sa mai insist la munca nu cred ca primesc invoire doar daca le zic ca a murit pisica,cainii,gainile si mai stiu eu ce si nici asa nu o sa ma creada stiu ei cu cine au de a face. Lacii si eu is 2-3 saptamana asta asa ca nu am avut cum sa vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 deci pana la urma...face careva un traseu pe 1 mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 deci pana la urma...face careva un traseu pe 1 mai? CU SIGURANTA!!!!!!!!!!!!!CA DOARA NO SA STAM ACASA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 facem casoaia tico , daca vremea ne ajuta daca nu facem un gratar la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 buey...o tura de 2-3 zile...nu gratar intr-o seara si bere pana la comanda HO!...mem undeva si facem un gratar sau o clisa,bem,dormim peste noapte...a doua zi alt traseu...etc...nimeni nimic?toti statnici la casele lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 BINE BINE PLIMBARETZULE SI TICOKLE PE MINE NU MA CHEMATZI SAU TREBE SA MA BAG CU TUPEU POATE VA FI SI MAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Korben, Nu vreau sa-ti tai avantul, ... Nu mai bine bagati voi o tura pe la Cheile Nerei si imprejurimi, acolo sigur o sa fie cald, stai la cort, ai ce vedea. Gheza Stai linistit, nu ai ce avant sa-mi tai, de dus oricum ma duc, iar traseul nu e batut in cuie Oricum, iti multumesc pentru informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 intrati si pe la mine pe acasa tico, daca nu ploua maine seara is la siria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate