laciempire Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 CREDEAM CA ATZI MURIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 CREDEAM CA ATZI MURIT N-am murit, am aÂşteptat respectuoÂşi să se nască Transalpul lui Călin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 in sfarsit si-o terminat si calin actele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 deci mergem? nu de alta dar sa stiu ce fac ,muncesc sau nu de 1 mai sa recuperez sambata deci??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 eu sunt pt sarmisegetuza, sau apuseni la padis km 500 dus- intors alte propuneri sau oferte cazare la cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 tico cum ramane de paste? mergem la maramures? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 cu maramuresul chiar nu stiu aceleasi probleme eterne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Buey, e nasol daca 3 oameni propun 3 directii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ;) ce sa zic io . de 1 mai ma duc la TAUTZ,ASA VREA GENERALU. DECI 4 OAMENI 4 DIREDTZI :D :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 ;) ce sa zic io . de 1 mai ma duc la TAUTZ,ASA VREA GENERALU. DECI 4 OAMENI 4 DIREDTZI :D :P de 1 mai fiecare face ce vrea si ce poate eu vorbeam de sambata- duminica 3-4 mai in principiu eu votez pt orice directie cu km rezonabili asta nu inseamna sa veniti cu propuneri de genul hai la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 POSIBIL CASOIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) eu sunt pt sarmisegetuza, sau apuseni la padiskm 500 dus- intors alte propuneri sau oferte cazare la cort PADISU SUNA FAIN!!!!!!!!! MERGEM? CU CAZARE LA CORT!!!!!!!! Editat Aprilie 24, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) PADISU SUNA FAIN!!!!!!!!! MERGEM? CU CAZARE LA CORT!!!!!!!! cazare la cort traseul ar fi arad - oradea - rachitele-vf vladeasa de acolo peste munti in padis vreo 40 km drum forestier http://www.welcometoromania.ro/Apuseni/Apuseni_Padis_r.htm http://www.welcometoromania.ro/Apuseni/Apu...Obiective_r.htm Editat Aprilie 24, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 padis ramane daca asa vreti ca de unu singur nu merg la sarmi calin daca esti singur numai bine ca am unde sa mai pun bagaje nu de alta da o sa fie rece noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 nu de alta da o sa fie rece noaptea Rece e cam putin spus Rece e acum, si suntem la campie. Cred ca trebuie mult combustibil dublu rafinat ca sa te incalzesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 padis ramane daca asa vreti ca de unu singur nu merg la sarmicalin daca esti singur numai bine ca am unde sa mai pun bagaje nu de alta da o sa fie rece noaptea NU MERGEM DIN 1 -4 MAI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 fratilor io zic sa lasam padisu pt cand se mai incalzeste cred ca varianta cu sarmisegetuza ar fi mai binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 mah io zic sa veniti si voi la tautz....asa macar pentru o noapte...promit ca berea o dau eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 NU MERGEM DIN 1 -4 MAI? nu ca lucru in 1-2 cred ca o fii frig la padis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 :ok: io ori.cum ma duc la TAUTZ CUM RAMANE CU :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 calin ce facem? valea cladovei?cu cristina?pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 pt cei interesati maine se merge pe valea cladovei la ....fiecare ce vrea sa isi aduca pt cei din arad intalnirea la ora 14 in petrom micalaca plecarea la ora 14.10 intalnirea la paulis la intersectia cu ghioroc la ora 14.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 sa aduceti ouale la ciocnit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 suna destul de bine pentru o clisa fripta si un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 vii? lacii? am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate