Korben Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 in 15 mergem la ghioroc trebuie sa strangem si noi ceva pt copii .PROPUNERI???????? Da Sa aduca fiecare cate ceva pentru copii, asa cum a cerut organizatorul Ca am mai auzit de nesimtiti care s-au facut ca ploua la asemenea manifestari si au venit cu mana goala Dar eu cred ca noi suntem toti niste sufletisti, niste baieti cu bun simt, si ne vom achita cu brio de aceasta obligatie morala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 ..avand in vedere ca va ganditi la weekendul 15 -16.. si uitati ca mai este si 8-9.. va spun eu ce fac sambata merg la cetate la un gratar si o clisa cu ceapa ( aviz amatorilor) si duminica cel mai probabil voi merge la pescuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 ..avand in vedere ca va ganditi la weekendul 15 -16.. si uitati ca mai este si 8-9.. va spun eu ce fac sambata merg la cetate la un gratar si o clisa cu ceapa ( aviz amatorilor) si duminica cel mai probabil voi merge la pescuit Daca nu ploua Mergi cu Suza pe deal??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Daca nu ploua Mergi cu Suza pe deal??? nu cu ea merg pana la siria o las la a mei si merg pe jos la cetate probil eu si catelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 (editat) Ia si un cutit s-a manince si gura lu CATELU niste clisa :blbl:Te gindesti numai la mincare Altii mai au loc pe deal?Exempu cei ce urca pe motor?Nu pe catel! Editat Septembrie 5, 2007 de liviutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Altii mai au loc pe deal?Exempu cei ce urca pe motor?Nu pe catel! Catelu' e cantitate neglijabila Trecem peste sau prin el hai-hai, ca prognoza pe sambata e bunicica --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 09:15 ------------- probil eu si catelu Vreau sa-ti cunosc catelul Pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 ..cand era mic si motociclist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 si una mai recenta nu ai??? ca sa stim,ne riscam sau nu,sa urcam la siria; sau mananca el tot..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 si una mai recenta nu ai??? ca sa stim,ne riscam sau nu,sa urcam la siria; sau mananca el tot..... mananca el p*la , ca cutitul e la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 am o propunere catelul il ducem in bagaj sa nu vada drumul tu vii cu moto cu unu din noi ba da frigem clisa nu? --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 17:29 -------------daca vine si liviu facem chestia aia de care am vorbit la herculane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 "daca vine si liviu facem chestia aia de care am vorbit la herculane? " secretosilor... sa ne asteptam la surprize?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 nu da am vorbit odata de ceva tricouri cu cetatea facem niste poze si care e mai reusita o tiparim sa moara primarul de ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Daca nu moare macar sa pice la pat Deci simbata doar aici pe deal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 eu da ca sunt de noapte si dimineata dorm vreo 2-3 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 eu probabil ajung sambata pe la 11 la siria. duminica s ar putea sa merg la pescuit, stiu sigur vineri seara probabilitate 50% daca nu merg dam o tura duminica pe ruta siria arieseni campeni varfuri siria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Noi alte sosele nu mai gasim? Ok.Daca mergem pe ruta asta oprim la Girda dincolo de Arieseni pt. o ciorbica.E cam la jumatatea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 ai dreptatem-am saturat de rutele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) ..avand in vedere ca stati la taste si nu initiati nimic, doar vorbe ca am mere si am face, dar am pisici de crescut, moare capra vecinului si nu stiu ce alte motive imi rezerv dreptul de autor pe aceasta ruta care mie mi o place si decat sa ma dau pe centru podgoria teatru si retur, prefer sa fac vreo 350 km afara din oras si pt carcotasi: momentan in afara de mine nimeni nu a propus vreo ruta.. asa ca mucles <small>--- Mesaj completat în 06 Sep 2007 09:27 -------------</small><br/> ai dreptatem-am saturat de rutele alea oricum: pt NICU si prima lui intrare Editat Septembrie 6, 2007 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 ..avand in vedere ca stati la taste si nu initiati nimic, doar vorbe ca am mere si am face, dar am pisici de crescut, moare capra vecinului si nu stiu ce alte motive imi rezerv dreptul de autor pe aceasta ruta care mie mi o place si decat sa ma dau pe centru podgoria teatru si retur, prefer sa fac vreo 350 km afara din oras si pt carcotasi: momentan in afara de mine nimeni nu a propus vreo ruta.. asa ca mucles oricum: pt NICU bine ai venit in club ma caline nu fii rau da dupa ce am cazut dupa buteni mi-e tarsa de drumul ala si manu nu mai are chef pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Noi alte sosele nu mai gasim? Vorbeste la Guvern sa faca altele Drumurile sunt aceleasi, locurile in care putem opri si efectua activitati cultural-educative cu profil culinar sunt incredibil de multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 .. astept propuneri concrete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Nick61,cand am fost sus la cetate,mai tii minte traseul de care vorbea tipul ala cu freewindul?daca da zi exact orasele pe unde se trece sa incerc sa fac o harta...eu oricum weekendu asta nici la Oradea la intrunire nu cred ca merg la cat poate sa fie de frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Nick61,cand am fost sus la cetate,mai tii minte traseul de care vorbea tipul ala cu freewindul?daca da zi exact orasele pe unde se trece sa incerc sa fac o harta...eu oricum weekendu asta nici la Oradea la intrunire nu cred ca merg la cat poate sa fie de frig... Si nici nu se incazeste mai mult de 20 grade Traseul celor de la Timisoara nu l-am memorat dar putem sa-i trimitem un PM celui cu Freewind Ma uit pe forum sa vad, ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 vreau si io sa stiu ce traseu facetica mas da si io o tura in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 vreau si io sa stiu ce traseu facetica mas da si io o tura in weekend Pai putem incerca o iesire duminica Sambata cica o sa ploua /index.php?...st&p=868069 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate