stapanu Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Intentionez sa particip la intalnirea de la Timisoara din 15-17.06, cu plecare vineri dimineta Daca sunt doritori, putem pleca in 'haita' Numai de bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Intentionez sa particip la intalnirea de la Timisoara din 15-17.06, cu plecare vineri dimineta Daca sunt doritori, putem pleca in 'haita' Numai de bine, salutare mergeam cu drag dar inca nu se poate la intoarcere schimba traseul si vino timis ,oravita moldova noua ai ce vedea si te bucura de traseu e splendid vei vedea toata clisura dunari si vei merge prin craiova traseul garantat e superb eu voi merge la intilnirea de la arad si pe urma garmich numai bine cu stima Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Salut stapinu ne intilnim la Timisoara.Eu vin din Oradea Salut stapinu ne intilnim la Timisoara.Eu vin din Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Salut stapinu ne intilnim la Timisoara.Eu vin din Oradea Salut stapinu ne intilnim la Timisoara.Eu vin din Oradea Salve, Regret dar nu mai pot ajunge la Timisoara in timp util.Mi-ar fi facut placere sa ne revedem. Am discutat si cu Sorin la telefon si sigur ne vom revedea cu o alta ocazie. Numai de bine, Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popi Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Salve, Regret dar nu mai pot ajunge la Timisoara in timp util.Mi-ar fi facut placere sa ne revedem. Am discutat si cu Sorin la telefon si sigur ne vom revedea cu o alta ocazie. Numai de bine, Razvan Hai nene ca mai bem o bere impreuna si eu vreau sa va vad! Duminica din Oradea nu am mai ajuns sa ne intilnim si ati plecat! Am vorbit cu Sorin de voi sa aveti vreme buna pina acasa! Ati ajuns bine..... Daca nu vii la Tiomisoara veniti la Arad sqau ne vedem la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate