HellRaiser1st Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 ieri am observat ca imi joaca manerul din dreapta de la ghidon intrebarea e : e grav adica trebuie schibat tot ghidonul sau trebuie stranse ceva ssuruburi va rog ajutor cat mai repede ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 schimba surubul...ai dato pe jos si s a indoit.daca nu dal jos uitete la el daca e drept doar strangel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 ieri am observat ca imi joaca manerul din dreapta de la ghidon intrebarea e : e grav adica trebuie schibat tot ghidonul sau trebuie stranse ceva ssuruburi va rog ajutor cat mai repede ms Scoate surubul semighidonului(adica al manerului de la ghidon)vezi cum arata daca e stramb cu grija se poate indrepta si verifica si semighidonul in capatul unde ai prinderea de ghidon sa fie rotund,daca nu e rotund si e olarit indreapta-l si pe ala cu grija ca altfel nu se imbina bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate