DannyEl Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Vand piese Mz 250.....pt detalii contactatima prin pm sau pe mass la adresa Dannyelutz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 Ziceti ce va intereseaza pote in scurt timp fac si o lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) MZ ES 250 ? Editat Iunie 13, 2007 de RaduI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 Da.....aproape orice piese ce apartin de motor.....de cadru...nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 need acte(cu proprietar in viata ) si carteru motorului care are stantata seria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 se intampla sa ai aparatoare spate originala nemodificata? cat ceri pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 Poza cu apriundere de MZ 250 mai am o cutie un ambielaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Poza cu apriundere de MZ 250 mai am o cutie un ambielaj ambielajul e de etz250? si care e pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz_es Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 frate vreau eu ambielaj de cat e 175 sau 250??? stefanitza_nebunaticu id Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Salut! Vezi ca se fac aproape doi ani de cand a fost dat anuntul si mai vezi ca ambielajele de 175 / 250 sunt identice, diferenta este data de anul fabricatiei (ambielaj facut pentru rulment dreapta mare / mic). Primele tipuri au fost pentru rulment mic, cu ungere din amestec. Am impresia ca dupa '62 au trecut pe rulment mare cu ungere din cutie. Incearca sa-i dai vanzatorului un PM. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate