mih Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) Hello , Total = 611 km ( conform autoroute) . Plecarea va avea loc la ora 10 ( de la arc ) in directia Buc-Pitesti-Valcea-Sibiu (cu dormit & gratar around Sibiu ) urmand ca Duminica sa plecam spre Brasov - Ploiesti - Bucuresti. Costuri estimative 250-300 ron ( benzina , mancare, cazare etc ) Viteza de croaziera ~100 cu varfuri de ... (in functie de starea drumurilor) so who`s in ps: traseul poate fi modificat in limita timpului disponibil Editat Iunie 14, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 so who`s in i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 so who`s in i'm in daca nu ii expira lu mishu numerele venea si el ps poate il iei pasager:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 daca nu ii expira lu mishu numerele venea si el ps poate il iei pasager:P nope, am pasager(a) ce i cu cazarea, idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 nope, am pasager(a) ce i cu cazarea, idei? nu vad in asta o problema la cate hoteluri/moteluri sunt around, si nici nu putem rezerva un nr de camere in conditiile in care nu stim numarul de persoane care vin pana acum suntem 3 motoare ps : iote` ce zice guule`u http://www.turistinfo.ro/sibiu/cazare-hote...iuni-sibiu.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 timp de asteptare max 10.20 - 10.30 ptr intarziati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 traseul s-a incheiat cu succes duminica la 1AM pitesti - rm valcea - sibiu - sighisoara - brasov - pitesti - bucuresti - total 805 KM revin cu poze & filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 felicitari mi-as fi dorit sa particip si eu dar din motive financiare nu a fost sa fie ...next time. culm fost cazarea/conditiile preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 /index.php?showtopic=110001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate