suzuki mic Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 (editat) nu eram atent la stirile de pe Pro Tv international , cand am auzit ceva de un alt accident undeva langa Brasov , un mototciclist care se intorcea de la nu stiu ce concurs a murit fiind lovit de un Audi. Neacordare de prioritate cine are mai multe amanunte sa scrie. Condoleante alt aciident , ce mama draq se intampla anul asta ? IMI CER EU SCUZE . EU ABEA ACUM AM VAZUT LA TV. , CRED CA PE INTERNATIONAL AU CAM INTARZIAT. DACA MODERATORII SUNT ATENTI , SA SCOATA ANUNTUL. Editat Septembrie 27, 2004 de suzuki mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...der=asc&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 /index.php?showtopic=10924 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate