blue_nightwishX Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 aerograf :pret de magazin 3,4 mil eu il dau cu 2,7 mil pret fix ! aerograful este nou si nefolosit (poze detaliate) pistol de vopsit profesional diuza 1,3,corp metalic ,trusa pachet complet ! reglaj raza si debit + ajustare presiune intrare (detalii poze prospect) pret 1,7 mil 0723 681 109 sau id de mess : blue_nightwish pt detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 de k#k@t ... si eu care aveam sperante in tine ca te apuci serios de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 de k#k@t ... si eu care aveam sperante in tine ca te apuci serios de treaba nu ti-ai dori sa fii in locul meu .. .(discutam noi in particular) PS cand ai probleme,dai orice ca sa ai ...acel ceva . Bafta ce marca sunt? merci vino sa le vezi si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate