Alexxa Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 am vazut ieri la pranz la TV sfarsitul unei stiri in care arata o motocicleta Suzuki (banuiesc gsxr) nu am aucat sa-mi dau seama de cat era, de culoare alb-albastru, m-ar interesa daca stie cineva mai multe !!! Mi s-a parut cunoscuta motocicleta, dar nu pot spune sigur (sper sincer sa nu-mi fie cunoscuta) !!! Tot ce am mai apucat sa aud a fost ca doi batranei care se intorceau din germania au virat stanga , fara sa se asigure, in rider . Ma puteti ajuta cu niste detalii???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 e vorba de acelasi accident: /index.php?showtopic=109635 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 (editat) scuze am citit topicul de inceput dar nu am realizat deoarece era trecut Timisoara nu centura Arad ..... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !!! Editat Iunie 18, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate