punk Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 hai noroc! sunt nou pe aici , n-am motor , vreau sa-mi cumpar unul , nici carnet(sunt varza). cu ce sa incep (in afara de carnet),si anume pe la ce cc. ,e mai bine sa-mi iau motorul de afara ,si daca da, pot inmatricula orice motor,etc. multumesc oricarei persoane care poate sa-mi trimita vreo informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 veyi ca ti am scris pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 Incepe cu capul nu te lasa luat de val. Chiar acum am mai povestit la alt thread faza asta. Incepe cu antrenamentul. Bucurate de sport. Nu face cumparaturi ca necunoscutii de pe strada sa aiba ce admira. http://www.pro-bike.ro/bb/index.php?showto...c=944&st=15&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate