brick23 Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Salut tuturor,am pus post si in categoria "service scutere" dar m-am gandit sa pun si aici pentru ca este posibil ca mesajul sa fie mai vizionat,imi cer scuze dar sunt disperat. Am nevoie de carena de sub sa si de o fulie la o yamaha aerox ,si va intreb unde as putea gasi. Multumesc pentru atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermite Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Salut tuturor,am pus post si in categoria "service scutere" dar m-am gandit sa pun si aici pentru ca este posibil ca mesajul sa fie mai vizionat,imi cer scuze dar sunt disperat. Am nevoie de carena de sub sa si de o fulie la o yamaha aerox ,si va intreb unde as putea gasi. Multumesc pentru atentie. Bah brick eu am tot Aerox , nu stiu daca al tau e , dar al meu e ceva Special Version, cu cauciucuri Michelin si frane Brembo, intre noi fie vorba ai luat cel mai bun scuter!!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Am dat la google sa caute piese, sia ma gasit in Germania la 300 euro kit pentru Aerox cu:carena fata partea de sus, partea de la vitezometru, carena fata partea de jos , care na spate, negre, cu chestii de genu dragoni , deastea chinezestii, in fine e super avantajos, cu taxe ajungi la 400 dar tot e bine, cauta pe Google Asphalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 vezi ce ti-am spus eu jumate din valoarea scuterului tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 E bine pe naiba 400 de euro,tie ti se pare bine pentru 3 carene....jumatate din valoarea scuterului....asta e mai caut,multumesc pentru atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermite Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 E bine pe naiba 400 de euro,tie ti se pare bine pentru 3 carene....jumatate din valoarea scuterului....asta e mai caut,multumesc pentru atentie ba tata un kit original yamaha costa peste 500 de euro asa ca zi multumesc, nu fi badaran!!Uitate ca unu vinde aerox original stock cu 2000 euro , deci 2000 : 2 = 1000 > 400 cu mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate