bogtech Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 astept rasp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Salut,cunosc pe cineva care lucreaza foarte bine .Suna la nr .acesta pt. mai multe informatii:0724987066. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zgaiba Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Salut,cunosc pe cineva care lucreaza foarte bine .Suna la nr .acesta pt. mai multe informatii:0724987066. auzi pantera omu poate sa vina si la domiciliu.........sau dak e ma duc eu si il iau ...dar vreaua sa stiu dak lucreaza si la domiciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Din cate stiu eu lucreaza mai mult acasa,dar daca te intelegi cu el poate veni .Acum depinde si unde locuiesti sau unde ai scuterul. Eu am reparat 3 scutere la el si am fost multumit,face de toate .Daca vrei i-ti dau nr de tel si vorbesti tu cu el. Asta este nr. lui:0724224965 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate