satana pe mobra Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 care ma ajuta si pe mine cu cateva detalii...sau mai exista detinatori de zundapp sau atzi mesterit vreo unu ? ca am cazit unu cam varza si vreau sa-l aduc la starea lui originala ...am sa pun o poza cu ceva asemanator cu ce am io ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 care ma ajuta si pe mine cu cateva detalii...sau mai exista detinatori de zundapp sau atzi mesterit vreo unu ? ca am cazit unu cam varza si vreau sa-l aduc la starea lui originala ...am sa pun o poza cu ceva asemanator cu ce am io ... salut!!!pai sa stii k sunt motoare f f f f fiabile ala ce il detii, are schimbatorul de viiteza la mana nu?k si eu am amvut unul. acum ce sa zic.....dupa zudapp e facuta mobra si hoinarul in rest restaurare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Ma tu cate motoare ai? La inceput cautai o mobra si acuma te vad cu ES, Simson, Zundapp, Ij. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 hehehe....iubesc comunistele ...ce sa fac daca se poate as vrea sa am sutee!!! axi intra pe mess sa vb cu tine ..... trebuie sa discutam ceva URGENT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 fain zundapp imi place salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate