Babanu Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 clubul fetelor care sparg contacte si decodeaza cip-uri va saluta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 15, 2004 Autor Share Postat Octombrie 15, 2004 clubul fetelor care sparg contacte si decodeaza cip-uri va saluta ... frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ierdna_17fzr Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 procesorul se ocupa de aprindere si de injectie,............... aprinderea am pacalit-o dar injectia.... nu prea.. ............ sa zici ca folosesti bobina de impuls si pui o alta aprindere.......... dar ce faci cu injectia? si eu am patit exact la fel ca tine dar am remediat problema dar destul de scump.....cumperi cdi cu imobilizator si cheie pt asta ai nevoie de seria de sasiu ca altfel nu merge numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate