maxx40 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Salut pe toata lumea! Stie cineva un service care poate sa imi monteze o alarma pe al meu scuter Kymco Grand Dink? Daca da, va rog sa imi spuneti si mie adresa si nr de tel. Eu am adus din Fr o alarma cu 2 pagere pt moto si nu gasesc decat service-uri de garaj in spatele blocurilor si nu vreau sa ma risc avand inca garantie la scuter. Multumesc mult si astept raspunsurile voastre! Asfelt uscat la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Salut pe toata lumea! Stie cineva un service care poate sa imi monteze o alarma pe al meu scuter Kymco Grand Dink? Daca da, va rog sa imi spuneti si mie adresa si nr de tel. Eu am adus din Fr o alarma cu 2 pagere pt moto si nu gasesc decat service-uri de garaj in spatele blocurilor si nu vreau sa ma risc avand inca garantie la scuter. Multumesc mult si astept raspunsurile voastre! Asfelt uscat la toata lumea Si eu am Grand Dink. Eu am cumparat Alarma cu Pager de aici de pe forum. Si apoi am mers la noi in cartier la o spalatorie unde are un electrician. El a montat si merge super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 Eu caut un service specializat care sa imi monteze alarma, astfel avand garantia executiei si ramanand garantia la scuter. Multumesc si mai astept sugestii, tot cum am spus adresa centrala daca se poate, un nr de tel si eventual o persoana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate