alexcbr80 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Nush ce are cutia de viteze in treapta a2a....Plec de pe loc schimb pana in 4000in a2a nimik....toate bune....daca ii dau in a1a mai mult de 400 si schimb....trage un caraiit urat ca dracu ....ca la rabele alea de 16tone...de intrat intra dar face urat ca dracu....de multe ori sare in punctu mort:(....care stie sa imi zica care ii problema ca eu is cam pasta in mecanica:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 e cam omorata cutia pinionul de a dua pare sa fie ,nu mai sta la locul lui din cauza crabotilor Si atunci ce ii de facut? Se poate schimba numa crabotii? sau tre sa schimb toata cutia si cat costa aproximativ crabotii? sau in cel mai rau caz cutia:(? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelicajaponezu Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Aceeasi problema o am si eu! Am un rf 600r din 97' si am fost la acel mecanic japonez "celebru" deja aici pe forum, care mi-a fost recomandat de un prieten, si tipu' mi-a zis k sunt discurile gripate si sa incerc un engine flush innainte sa-i schimb uleiul. Asta se va intampla cel mai probabil saptamana viitoare, deci, o sa revin cu concluzia aici........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 Aceeasi problema o am si eu! Am un rf 600r din 97' si am fost la acel mecanic japonez "celebru" deja aici pe forum, care mi-a fost recomandat de un prieten, si tipu' mi-a zis k sunt discurile gripate si sa incerc un engine flush innainte sa-i schimb uleiul. Asta se va intampla cel mai probabil saptamana viitoare, deci, o sa revin cu concluzia aici........ deci care e verdictul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 e stricata cutia.........ar trebuii sa ii pui una de pantofi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 e stricata cutia.........ar trebuii sa ii pui una de pantofi Vezitzi tu de albina ta ca ii mai bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate