fhchth Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 hy pt cei ce sunt cu munca ...vedeti ca party ul e in weekend nu in timpul sapt...o sa ne adunam ceva ...pina acum vin vreo 5 neprishti 3 simsonishti ceva japoneze poate un sportster ...un nsu ...un norton ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 din pacate noi nu ajungem.....avem treburi,2 dintre noi si-au vandut motoarele,al meu n-are tobe,harleyu n-are cabluri la acceleratie....si mai e si frig si ploaie. plus ca duminica e startul la campionatul de enduro la Sibiu,si mergem sa-i ajutam pe cei de la CrazyBike. asta,e...poate alta data. succes si multi ani pe motor.! Blackrider Trust MC-Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 21, 2004 Autor Share Postat Octombrie 21, 2004 din pacate noi nu ajungem.....avem treburi,2 dintre noi si-au vandut motoarele,al meu n-are tobe,harleyu n-are cabluri la acceleratie....si mai e si frig si ploaie.plus ca duminica e startul la campionatul de enduro la Sibiu,si mergem sa-i ajutam pe cei de la CrazyBike. asta,e...poate alta data. succes si multi ani pe motor.! Blackrider Trust MC-Sibiu thx...black oricum vad ca sau cam dat toti la fund o sa pt totzi friguroshi shi separe ca o sa tinem doar cu ashtia de la noi .... so salutare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 va dorim petrecere faina..... noi chopperistii suntem mai rai de frig,nu de alta,dar umblam mai dezbracati...hehehe la-s ca la primavara,cum se incalzeste,poate reusim noi sa facem un party ...... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Si inca o data La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 vreau sa vin si eu dami si mie un beep 0722230277 dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate