Thomas Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 Mihai Dobrovolschi a suferit o fractura de clavicula De saptamana trecuta, Mihai Dobrovolschi nu mai semneaza condica la PRO Fm. S-a mutat la Radioul Catavencilor, dar se pare ca schimbarile i-au lasat ceva semne. La propriu. In urma unui accident rutier pe care l-a avut acum doua zile, Dobro si-a rupt clavicula. âLa Sinaia, un domn dragut nu mi-a acordat prioritate si, prin urmare, a intrat in motorul meu. Eu am incercat sa evit, dar am derapat si am intrat in parapetul special amenajat in acest scop. Nu mai tin minte mare lucru, doar imaginea parapetului si cum ma taram la marginea soselei. Bine ca nu mi-am rupt coardele vocale, acum ca incep o noua cariera in Radioul Catavencilorâ, spune Mihai. (Roxana I. Ancuta - Jurnalul National - 19.10.2004) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 bine ca a existat parapet acolo si a scapat cu viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 20, 2004 Share Postat Octombrie 20, 2004 bine ca a scapat doar cu atit..... bafta la noul radio Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 bine ca a scapat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 nu mai inteleg nimic....... ce se intampla? ce e cu anul asta? Dobro, Huidu si atatia altii cu experienta mult mai mare decat ei........ nu mai am cuvinte Aveti grija santy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate