Sari la conținut

Toba Scuter


BlacKHunTeR
 Share

Postări Recomandate

Salut!

 

Am si io o intrebare la un scuter normal de 50 de cc daca ii scoti sita din toba sau ii pui una goala se aude gros ??? Sau paraie cum paraie alea de 125 cu toba stock ???

Lam vazut pe unu cu un XOR 50 dala cand la pornit am zis ca trebe toba neaaparat :cheers:.Se auzea frumos rau si gros asha cam ca un enduro :cheers:.Mentionez ca ala cu XOR avea toba aia stock care zici ca e toba de motocicleta...si era in 2t.Unu cu o aprilia sr50 www carel cunosc a taiat capatu ala indoit de la toba stocl si unde a ramas gaura a sudat o teava cam cat un tub dala de vitamine si se aude parait asa ascutit...deci cum se aude daca ii pui toba goala paraie sau se aude frumos ??? :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai merge :cheers:

Scuterul pierde puterea motorului daca ii anulezi presiunea creata de fum in evacuare.

Si eu am suferit de problema cu zgomotul la inceput pana a venit unul si mi-a spus ca tocmai de asta e scuter sa baraie specific ci nu sa faca ca un motor adevarat.

Sunetul este creat implicit de puterea motorului asa ca nu incerca sa faci prostii, lasa-l asa sau pune o toba sport :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu are nimica la 2t daca toba este goala....Tobele sport(cele pt competitii)sunt goale,dar sunt f bine calculate,ca gazele sa iasa cat mai repede...un prieten sia golit toba si merge mult mai bine.Black hunter....incearca sa golesti toba din fata(cimpoiul)acolo unde e umflata,dar cartusul(finala)lasal asa cum e...daca nu iti place cum suna pui inapoi in toba ce ai scos....numai bine.....PS:la mine la moto ambele tobe sunt goale si merge de rupe

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred ca exista scuter de 50cc 2t cu orice fel de toba care sa poti spune ca se aude bine ... trebuie sa te multumesti cu acest neajuns ... toate se aud ca dracu ... tare sau incet ... dar oricum foarte naspa :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...