BiG Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 s-au facut inscrierile .. sorry Plecam in Varna pe 21 adica maine si mai sunt 2 locuri (preferabil 1 cuplu) in apartament in vila, absolut toate conditiile (aer condititonat, frigider, congelator, bai, tv sat, etc etc pana si prajitor de paine, piscina) locatia este exact unde am fost de 1 MAI in varna.. un link si ceva poze aici deci pretul ar fi de aprox. 15-16 euro/noapte de persoana. cine e interesat URGENT pm me merita banii nu mai gasesti nici la munte la cabana la banii astia.... aprox. 270 km pana acolo din cate imi amintesc. mai sunt si 2 locuri in 1 masina daca nu aveti transport. aproape strada numai cu shopping pentru fete si super circuit de carturi pentru.. baieti nu mai stiu cat costa cu cartul, dar oricum undeva pe la juma din pretul de la noi daca nu chiar mai putin... Abia astept! vraaaam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate