S2hShaK Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 pana la urma mi-am luat jet force....cam greu cu rodaju in rest e ...vreau sa stiu si yo d unde fac rost d soundboard pt el ...am vazut pe scooter center...dar era decat pt speedfight ...ma intreb dak se potriveste si la mine...cn stie d unde pot sa fac rost sa imi zica plz ...10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 mai fa inca vreo 2-3 topicuri si dabea dupaia incep baietii sa raspunda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S2hShaK Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 mai fa inca vreo 2-3 topicuri si dabea dupaia incep baietii sa raspunda ... ) da...stii unde gasesc si eu soundboard pt jet force? sau stii dak merge modificat cel d speedfight?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate