pepinno Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Vad ca suntem la jumatatea verii si nu se lauda nimeni...Ei biine am sa incep io....AM UNA BUCATA JUCARIE D`ASTA..!!!! na ca am zis-o...si pe deasupra mai e si NEAGRA..!!! Poate cineva ne mai da ceva idei..bucurii ,probleme,satisfactii...Io o am de 1 luna si are 1200Km...putzini stiu!!!! dar deabea miercurea viitoare am examen...sper sa-l trec cu brio.... Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 frumoasa scula! s-o stapanesti sanatos si succes la examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 aM luat si examenul!!!!!! Ne vadem calare.... Asfalt uscat!!! --- Mesaj completat în 05 Aug 2007 13:42 -------------Am facut primi 550 km.Bucuresti-bran-moieciu...pt.mine ca incepator a fost super greu...am ajuns cu bine si fara incidente,dar dupa ce m-am trezit a 2a zii am crezut ca m-a calcat trenu...neaparat am nevoie de mai multe drumuri dastea...poate se gaseste vre-un grup care sa ma inglobeze si pe mine pt. plimbari lejere...adika 120-130...ca mai sus ma cam ia vantu:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate