The One. Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Salut! am cumparat o sea care nu se potriveste la mine si nu am ce face cu ea. Daca vrea cineva ..vorbim. Stiu ca este topic special dar cred ca aici gasesc mai repede pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 dale detalii de ce e seaua de ce scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 (editat) Ai de vanzare o "sea"???? Bai prietene, scuza-ma ca ma bag, dar du-te inapoi in clasa a treia, ia un dictionar, o gramatica... fa ceva, dar invata sa scrii, ca moare lumea de ras. Chestia aia pe care-ti pui fundul se numeste SA. Editat Iulie 30, 2007 de Marinaru68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 In primul rand,cu 'BAI' sa vorbesti cu neamul tau,print al gramaticii si limbii romane. In a-l doilea rand am scris intentionat asa,daca observi si tu un pic ,majoritatea scriu asa,se intelege mai bine.Despre obiectul numit 'SA' nu stiu prea multe dar daca sunteti atenti si mai si cititi ,poate veti afla mai multe. Si felicitari,ai mai adunat un post ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 este "SA" de runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Da mai multe detalii despre SA (SEA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Da mai multe detalii despre SA (SEA) prindere in doua suruburi...tapiterie de vinilin...scrie GILERA in spate...comfortabila...burete pe interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 km parcursi,anu de fabricatie,cazuta? de astea ai uitat? scz daca sunt offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 (editat) In primul rand,cu 'BAI' sa vorbesti cu neamul tau,print al gramaticii si limbii romane. In a-l doilea rand am scris intentionat asa,daca observi si tu un pic ,majoritatea scriu asa,se intelege mai bine.Despre obiectul numit 'SA' nu stiu prea multe dar daca sunteti atenti si mai si cititi ,poate veti afla mai multe. Si felicitari,ai mai adunat un post ! Stimate Domnule Pantera! Observ ca va "bashicati" pt ca am facut greseala de a ma adresa Domniei Voastre cu apelativul "bai"... Imi pun cenusa in cap si-mi fac "mea culpa" promitandu-va in acelasi timp ca nu voi mai face asa ceva! Daca Domnia Voastra considera ca cei de pe acest forum sunt atat de prosti incat sa fie nevoie sa scrieti "SEA" in loc de "SA"... din partea mea puteti sa scrieti si total agramat, chiar nu ma intereseaza, dar s-ar putea ca lumea sa nu fie atat de redusa mental cum crede Domnia Voastra si sa stie sa scrie si sa citeasca corect. Lasand gluma la o parte, te ataci repede amice, ar trebui sa fi mai ponderat! Nu era un capat de tara daca ti-ai fi recunoscut greseala, in fond "errare humanum est, perseverare diaboliqum!" si ai fi avut toata stima! Asa ai dovedit doar ca nu ai demnitatea de a recunoaste o greseala (minora de altfel). Nu am sa polemizez cu tine deoarece nu intentionez sa-ti ridic nivelul cultural, dar iti recomand sa nu te mai iei de mine ca nu are rost, pierzi vremea! Si, fara falsa modestie, te fac la toate capitolele! Iti doresc sincer numai bine! Asfalt uscat! Editat Iulie 30, 2007 de Marinaru68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Omul vrea sa ajute pe cineva care are nevoie de asa ceva si-i il luati la misto. Facerea de bine e..............de mama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 www.gramatica.ro ? ... ma daca motor/scooter nu ai macar cu gramatica sa stai bine ... bravo ma baieti...continuati cu forja la taste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate