Mr SPEED Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 hmm.. arata misto da nust cat de buna e... cine o face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 merita, ca ti dau eu 200 euro pe evacuarea aia.@pit...e zgomotoasa rau toba domnului de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 (editat) poti sa ai casca+vata in urechi ca tot te dor timpanele da iti da si putere.. se simteeeee bine .. si arata si misto Editat Noiembrie 6, 2004 de Pit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr SPEED Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 (editat) CORRRRRREECT!!!!!! Casca am gasito pe net, si am crezut ca este din Franza dar era din Elvetia adica 911EUR este casca!! Sa resolvat!! Editat Noiembrie 6, 2004 de Mr SPEED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr SPEED Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Baga si ultima poza de la toba. Adica gaura!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 mda.merci de raspuns pit.mult succes la vanzarea tobei mr speed, nu vreau o evacuare chiar asa de urlatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 CORRRRRREECT!!!!!! Casca am gasito pe net, si am crezut ca este din Franza dar era din Elvetia adica 911EUR este casca!! Sa resolvat!! pai la mine in catalog e doar 400 si ceva de dolari... si e direct de la dealer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr SPEED Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 Asa mai da!!! La primavara poate te contactez, ca elvetieni sunt cam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate