cturturica Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Ideal ar fi asta cu motor de 400 si rezervor de 16 L, dar cine sa-l faca...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_rider Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 dupa cum m-a lamurit cturturica, pentru ce visez eu sa fac, am sa mai reconsider ce si cum.Problema se pune ca pentru ceea ce visez eu, trebuie sa car 2 perechi de cuciuce, ceea ce este neplacut, dar.....Am sa reconsider acest lucru impreuna cu alte mai multe aspecte, pana una alta ce parere aveti de acesti tipi..va dati seama de inclinatia dealului....si alte a spect mie mi se pare muuuuuuuuuuult prea vertical ceea ce vad eu aici: http://www.youtube.com/watch?v=pRFKc3aigJA si apropo ce ceea ce spuneati...poate cineva sa imi spuna cam ce ingrijiri si cat de dese si ce consumabile, la ce perioada se face alezaj....si alte detalii la un motor tip ktm 450, crf 450..etc deci modele de enduro..poate stiti de la cineva care are?am sa pun intrebarea asta si pe forumul sectiunii de enduro....ala mare. Va multumesc din nou la toti pt sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucihusa Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 am o ofertă pentru tine. drz 400 s din 2007. aproape nouă. dacăte interesează sună-mă la 0767874681, luci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate