bach Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Am nevoie de niste sfaturi de la cunoscatori,si anume,vreau sa-mi pun comenziile la un ij-56 in fata chopper style,niste sfaturi despre cum as putea construi comenzile.....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 (editat) Am nevoie de niste sfaturi de la cunoscatori,si anume,vreau sa-mi pun comenziile la un ij-56 in fata chopper style,niste sfaturi despre cum as putea construi comenzile.....??? pai folosesteti imaginatia..... la ij 56 e o singura teava in fata dar se poate face ceva frumos.... de ex o teava prinsa cu platbanda de tablele in care se prinde motorul in fata(unde se prinde si atasul) si comenzile pe capatul tevii de care zic.. pot fii multe modalitati asa k gandestete si tu putzin... am facut si o schita mica dar nu o pot pune din pacate... Editat Iulie 28, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 29, 2007 Autor Share Postat Iulie 29, 2007 ideii ar fi destule materialele sunt mai putine..si de aceea am intrebat ca poate aveti voi niste solutii mai bune si bineinteles cu buget redus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 ideii ar fi destule materialele sunt mai putine..si de aceea am intrebat ca poate aveti voi niste solutii mai bune si bineinteles cu buget redus salut, eu la ij mi-am facut din tabla de inox(poti face si din fier),2 placi cu prindere cum zicea si Niku,la prinderea din fata a motorului.....iar in capatul din fata(ai grija cat de lungi le faci,sa nu loveasca roata din fata) o gaura prin care trecea un ax cu filet la capete,unde am infiletat comenzile. ps:completeaza-ti locatia/orasul la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate