shtupy Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 (editat) Doar ce a venit sora-mea din Saturn, zice ca a vazut un motor galben lovit exact la intrarea in Saturn dinspre Mangalia, e mica, nu le deosebeste doar galben atat stiu. Se pare ca motociclistul zacea intr-o balta de sange fara suflu. Sper sa nu fie adevarat ca deja se inmultesc anunturile cu accidente si stiu sigur ca mai exista si accidente care nu apar pe forum. Circulati cu atentie si sub limita legala cu viteza, inca o data in plus s-a demonstrat ca nu e de gluma.... Trist.. Editat Iulie 28, 2007 de shtupy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 /index.php?showtopic=121799 Vezi sa nu fie acelasi,si cel cu aia galbena sa nu fi fost amicul lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtupy Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 Sigur nu e acelasi... sunt cam 80 de Km intre, totusi sper sa fi vazut sora-mea stramb, nu e nici un indiciu in zona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate