golo Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 cum zisei: ne-am urcat sacii pe magar si am luat-o putin la vale...deh, pana la Stanbul. vedeti si voi ce a iesit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 WAW!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Felicitari ! Super tare...chiar ati avut curaj Cum a fost drumul? Cam cate opriri ati facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 felicitari uite pt asta mi-am laut si eu motor ) si tocmai daia am fost doar pana la giurgiu =)) da las ca ma fac eu rider experimentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golo Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 Felicitari ! Super tare...chiar ati avut curaj Cum a fost drumul? Cam cate opriri ati facut? mersi... pe drumul spre istanbul am facut o singura oprire de o noapte in bulgaria-unde era si o intrunire moto(si a plouat in draci... ),apoi a doua zi am ajuns in istanbul. Treaba e k tot drumul poate fi facut si intr-o zi sunt vreo 700km din bucuresti....dar merita si odihna, doar suntem in vacanta. La intoarcere , e o alta poveste....am luat tot litoralul bulgaresc la "control" si asta a durat vreo 3 zile. Apoi mamaia de toti banii si asta e...bafta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 pe unde ai mers? unde ai facut oprirea de noapte in bg? unde ai alimentat? cum a fost controlul la granita intre bg si turcia? la istanbul ai facut rezervare din buc sau ai cautat acolo? ai avut parcare pt moto? cat a fost cazarea in istanbul? multumesc si f faina excursia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golo Postat August 5, 2007 Autor Share Postat August 5, 2007 pe unde ai mers? unde ai facut oprirea de noapte in bg? unde ai alimentat? cum a fost controlul la granita intre bg si turcia? la istanbul ai facut rezervare din buc sau ai cautat acolo? ai avut parcare pt moto? cat a fost cazarea in istanbul? multumesc si f faina excursia! traseul a fost asa: bucuresti-giurgiu-stara zagora-edirne-istanbul-varna-burgas-nisipurile de aur-vama-veche-etc. mare atentie inainte de plecare faceti-va carte verde pt turcia- preferabil de acasa[ k sa nu va jecmaneasca si pe voi toti tiganii pe la giurgiu cu niste preturi de plateai si la avion!!!!!!] luati-va leva k va trebuie, la fel si lire turcesti-acolo mai merg si dolarii. vama e usor de trecut la bulgari, la fel si la turci....desi acolo e mai complicat-tre sa platesti viza de intrare in turcia 12$/pers.in rest toate bune. benzina la bulgari e vreo 3ron[ 2 leva], la turci e vreo 5,4ron!!!!!!!scump al draq. asa k mergeti incet sa nu va gauriti prin buzunare pt cazare in istanbul intrebati de oriental hostels 34eur/ noapte---cel mai ieftin. noi am stat la un hotel in centrul vechi al istanbulului cu 44eur/noapte 2*, cam naspa da cu de toate. in bulgaria e ieftin k braga...vedeti voi. vreo 60ron/noapte la bungalouri in camping. eu am avut si cort la mine asa k.... motoru in istanbul a stat la usa hotelului cu paznic langa el salutare !!!!! ma duc sa mai ard niste gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 stiu cum e in bg...am fost la obzor luna trecuta in bg exista benzinarii shell si omv, la care se poate plati si cu cardul in turcia ce benzinarii sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate