gelu Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 Salut prieteni, daca nu ati venit vineri la petrecere la Etrusco, va asteptam saptamana viitoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 cine esti tu, mai gelutule, de postezi pentru prima oara si deja ne inviti la etrusco? manierele unde-ti sunt ? ce motor iti place? ce parere ai de motorul boxer in 3 pistoane? nu te-am vazut prin jack ....o sa se posteze niste jpeguri sa vezi cum e...daca am deranjat, nu te simtii nasol, asa cm ne-am simtit unii... ...incercam, eu unul sunt dispus, dar nu pot vorbi in numele tuturor... <<<need I explain>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 TOT EU ... A FOST ASEARA PETRECERE IN ETRUSCO?HMM... TARE SE BUCURAU, CEI CARE STATEAU LA MESE SI SE UITAU PE GEAM, CAND MAI TRECEA CINEVA PE STRADA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 /index.php?...topic=12131&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate